Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esélyei vannak egy hétköznapi embernek egy röplabdázó/kézilabdázó csajnál?
Az első válaszoló rátapintott a lényegre, az időhiány és az értékrend kérdésére. Ha el tudod viselni, hogy a sport fontosabb nálad, akkor menjél csak bele ilyen kapcsolatba.
A párom válogatott röplabdázó volt, már nagyon régóta ismerjük egymást, de egy jó ideig csak köszönő viszonyban voltunk egymással. Aztán egyszer elhatároztam magam, és kezdeményeztem, nem kergetett el, de olyan szabadidőpartnernek tekintett, 1 héten jó ha 1 nap este elmentünk bulizni és hétköznap szinte csak telefon beszéltünk, hétköznap jó esetben max 1-2 órát töltöttünk együtt. 3 hónap után szakítottam vele, közöltem vele,hogy nagyon bejön nekem, alig várom hogy láthassam, de olyan ritkán találkozunk, hogy nekem ez így nem megy. Könnyen fogadta a szakítást, nekem sokkal nehezebben ment.
Aztán volt egy 3 éves szünet, nem is találkoztunk, kimentem külföldre dolgozni, nem tartottuk a kapcsolatot.
2 évvel ezelőtt jöttem haza, stabil párkapcsolatban voltam, aztán jött egy hirtelen szakítás, eléggé a padlóra tett. Pár hónapot vergődtem, majd egy kerti partin újra találkoztunk, beszélgettünk egy kicsit, de semmi nosztalgiázás, csak kötetlen beszélgetés. Rá 1 hétre csörög a telefonom, az exem az, egy találkozót kezdeményezett. Leültünk beszélgetni, majd megkérdezte, hogy "még mindig vonzónak találom ?"
Ebből már leszűrtem, hogy ez egy randi(az elején nem volt világos számomra), és azt válaszoltam, hogy ezen már egyszer túlestünk és akkor sem működött, de félbe szakított, és azt mondta, hogy "az akkori indokom csak kifogás volt, vagy tényleg komolyan gondoltam?"
Következő nap odaköltözött hozzám és ez 1,5 éve tart. Abbahagyta az aktív sportolást, edzősködik, de most van elég időnk egymásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!