Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, ha megalázó helyzetek segitenek hozza a fogyashoz?
Nem kellemes , de ez ad eröt a folytatashoz, maskepp ennék folyton
Talalkakra jarok , pasikkal akiket neten ismerek meg, es mivel túlsúlyom van, nincsenek tölem elragadtatva.
Most vagyok 79 kiló , 104 röl indultam
Igy mar eleg jól nezek ki a sajat szememben de lefekudni nem akarnak velem igy sem!
Pedig smink fodrasz apoltsag megvan , es babaarc
De vege a vonzerömnek
Habar tudom hogy nem kellek megis elmegyek a talalkara es addig is nem eszem, es amig keszulök egy talalkara ismerkedem addig is fogyok mert van eröm visszafogni magam
Vajon a korom is az oka , vagy a tūlsùly?
40/ nö
Szerintem a korod nem gáz, apum is 55 évesen talált magának vele egy idős asszonyt. Sajnos anyum 8 éve meghalt; bár amúgy sem voltak jóban anyummal. Szóval ez az infó picit lényegtelen.
De talált magának nőt.
Ha szexre keresel valakit, akkor mond meg a pasinak, biztos akadna olyan aki belemegy.
Szerintem valami mas az oka.
Persze, ha 25 eves kisportol fiukkal randizol...
Kuldök kepet , persze es idösebbeknel próbálkozom , vagy a korosztalyom körul
Nem ertem en sem hogy miert nem kellekegy laza szexkapcsolatra sem . Apolt vagyok meg minden
Kedves elsö valaszoló , z hogy apukad talalt maganak nem mond semmit en nö vagyok.
A ferfiak könnyen talalnak barmilyen korban
Basszus, mi az hogy nem mond semmit? Apám nem férfival jött össze. Hanem nővel. Aki kb annyi idős volt mint ő.
A férje meghalt, egyedül volt. Szóval egymásra találtak.
Tehát ha egy 55 éves nő tudott találni magának apám személyében egy férfit magának, akkor te is tudsz.
Amúgy meg szexre kereshetsz fiatalabbat is, mert simán van olyan aki bele megy.
Volt olyan ismerősöm, 23 év körüli a srác, 40-50-es éveiben járó nőt hozott ide hozzánk hogy lefektesse. Kellett neki egy hely.
De van egy velem egy idős srác, nincs barátnője neki se, nekem se, (30/F vagyok), ismerősöm is simán megdönget 50 éveseket. Mert egyszerűen nincs más.
Ne haragudj de ez tök pozitív, hogy a férfiak, akikkel randizol, nem akarnak egyből megfektetni! ! Hihetetlen, hogy ez neked probléma és biztos vagyok benne, hogy te látod rosszul ezt az egészet. Én 70 kilo vagyok mégis akad a horogra valaki, bár igaz, csak 30. A mostani 40esek jól karban tartják magukat, simán tudnak fogni akármilyen korosztályból.
Meddig jutsz el a randikon? Második randi? ?
És ne azért fogyizz, hogy mert Mit szólnak a pasik ehhez, hanem magadért! Gondolom most jobban érzed magad 80 kilosan, mint 104 kilosan, fizikálisan eg és föld, és ez akkor is jusson eszedbe, ha épp nincs randid!
Látatlanban ezt nem lehet megmondani.
Milyen magas vagy? Hogy oszlik el a 79 kg? Egyenletesen mindenhol, combon és fenéken, ahol jól mutat vagy csak hason?
Egyik korábbi hozzászóló írta, hogy érezhetően nem vagy magaddal elégedett, és kérdezted, hogy akkor mi van? Pedig abszolút igaza van. A pozitív kisugárzás kilókat tud "eltüntetni" egy nőről, centikkel tudja "magasítani" egy férfit - egy nagyon vonzó tulajdonság.
Az elégedetlenség is meglátszik az arc kifejezésen, kommunikációban, mozdulatokban, viselkedésben, öltözőben És ez kiábrándító, lelombozó tulajdonság.
Egyébként ismerek 90 kilós nőt is aki vonzó, bár ő magas is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!