Szerintetek a halott hozzá tartozóink segítenek minket a földi életben?
Figyelt kérdés
2018. jún. 4. 11:50
1/11 anonim válasza:
A mi hitünk valamiben, valakiben segít minket az életben!
2/11 anonim válasza:
Ezt eddig sem bizonyítani, sem megcáfolni nem tudták.
3/11 anonim válasza:
Azt kérdezted, hogy "szerintetek", hát SZERINTEM igen!
6/11 anonim válasza:
Milyen segítségre gondolsz?
Ha közelmúltban halt meg hozzátartozód és azóta jelentősen megváltozott gondolkodásmódod, véleményed, akkor azt írhatod az ő számlájukra.
7/11 anonim válasza:
Nem tudom, viszont úgy latom, hogy akik hisznek ebben, (vagy barmiben), azok általában, könnyebben átvészelik a bajokat.
8/11 Meton válasza:
Hinni lehet benne, de a halott az halott, nincs szellem, vagy test, ami még a mi világunkban bolyong. A Biblia is csak feltámadásról ír, ami elég homályos megfogalmazás. De van pl végrendelet, ami ugye a halál után segíthet az élőknek. Amit tanultál valakitől, az szintén segíthet, de veled egyidőben nem léteznek olyan halott hozzátartozók, akik bármire is képesek, mármint azon kívül, hogy részt vesznek az élet körforgásában.
Hinni persze lehet, de szerintem semmi jó nem származhat abból, ha hazugságban hiszel. Szkeptikusnak kell lenni, mert csak az a biztos, ami bizonyítható.
9/11 Meton válasza:
Elgondolkozhatunk azon, hogy mi van, ha mondjuk kapunk egy szivet valakitől. Akkor az illető nem hal meg, hiszen a szíve még él. Igaz, már nem a saját testében. Végülis így lesz egy testben két lélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!