A látók mindig látják a halottakat?
És aki újraszületett és tovább lépett, h lehet h a látók akkor is kapcsolatba tudnak lépni vele.
Én ezt nem értem.
Most akkor a lélek ott marad a szeretteinél vagy tovább lép és újra születik.
Sajnos ez nem ilyen egyszerű. Vannak igen olyan látók akik mindig látják/érzik/ hallják a szellemeket, egyéb entitásokat. Viszont előbb utóbb megtanulják ezt kezelni, és figyelmen kívül hagyni, és csak akkor érzékelni mikor ő szeretné. Persze előfordul, hogy egy entitás nagyon erős, akkor azt állandóan érzik. Előfordul olyan látó, aki nem lát mindig ilyen dolgokat, függ a hangulatától, helytől és persze attól is , hogy akarja e.
Amikor meghal valaki reinkarnálódik a lelke, abban az esetben ha még van megtanulandó feladata, viszont egy része a lelkének mindig is megidézhető, ill. érzékelhető. Mint mondtam elég bonyolult dolog és nem is férne bele egy válaszba. :)
Ha a lélek egy része idézhető, miután a többi rész reinkarnálódott, 6÷8-ik újjászületés után nem is marad belőle annyi, hogy tanulni újra, új testben megszülessen.
.
A látók mindaddíg látják a halottakat, míg a koporsót le nem zárják.
Köszönöm a privát válaszolónak!!!
Már mindent értek :)
A látók,(akik nem vakok)látják a halottat amikor ravatalon megnézik.
Egyébként a"látók"vagy gonosz entitásokat látnak halottak helyett,vagy csak fantáziálnak.
Az újraszületés(reinkarnáció) meséje,egy rossz vicc.
Gondold meg!
Ha a "meghalt lelke"új testben reinkarnálódott,mit keres tönkrement testében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!