Hogy tudom magamra szabadítani a szellem világot, halottakat, démonokat? Mivel lehet kapcsolatba lépni velük vagy provokálni őket?
Szeretnék hinni benne...
Most nem azt kérem, hogy átkozzatok meg, mert abból nektek lenne a legnagyobb bajotok. (ha romokba heverne az életem sem volna bizonyíték a szellemekre).
Látni akarom őket és értelmet találni az egészben. Bizonyítékokat.
Néha már azt gondolom, hogy félnek tőlem, vagy egyenesen menkülnek...
Ki lehetek én? Ha nem tudnám, hogy az emberek 99% nem lát szellemet, azt hinném, hogy az antikrisztus és ezért menekülnek...
De ennyien nem lehetünk gonoszak :D
Majdnem válaszoltam a kérdésre, mert senki nem írt. Pedig azt sem tudom, hogy mit válaszoljak.
Olyan furcsa vagyok.
Ma 3x meg akartam nézni valami és menet közben többször kiment a fejemből :D
Szellem vilag nem letezik, a halal utan ugyan az van mint az elet elott!
Csend,beke,nyugalom!
Márt tudhatnád, Lucifer, te is olvasod az Ezotéria topicot.
Szellem világ? Szerinted mit jelent ebből a szellem? Mit nevezünk általában szellemi képességnek? Mije fogyatékos a szellemi fogyatékosnak? Szerintem az agya, az elméje. Mi akkor a szellemvilág? Hát gyakorlatilag a fantázia. Hogyan tudod magadra szabadítani? Vegyél csak példát a valláskárosultakról. Szugerálják magukat, rettegnek, várnak, koncentrálnak, és minden rezdüléstől, zörrenéstől rájuk jön a frász. Őket tényleg kísértik a szellemvilág lényei, de csak a fejében, mert ő hozta létre őket. Szellemvilág = kitalált világ.
Én tudom, hogy hazugság és betegség az egész.
De gondoltam próbálkozom, hátha tévedek...
én gyorsan hívnék egy orvost, azzal kezdeném mégmielött ki nem tekered a szomszéd macskájának nyakát!
Vigyázz mert ez már egy jel az őrületre!
Könnyebb úgy segíteni valakin, ha értem.
Az okkult dolgoktól meg nem félek. Nekik kell tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!