Hogy tudom magamra szabadítani a szellem világot, halottakat, démonokat? Mivel lehet kapcsolatba lépni velük vagy provokálni őket?
Szeretnék hinni benne...
Most nem azt kérem, hogy átkozzatok meg, mert abból nektek lenne a legnagyobb bajotok. (ha romokba heverne az életem sem volna bizonyíték a szellemekre).
Látni akarom őket és értelmet találni az egészben. Bizonyítékokat.
Néha már azt gondolom, hogy félnek tőlem, vagy egyenesen menkülnek...
Ki lehetek én? Ha nem tudnám, hogy az emberek 99% nem lát szellemet, azt hinném, hogy az antikrisztus és ezért menekülnek...
De ennyien nem lehetünk gonoszak :D
Már az is eleve gyanús ebben az un. szellem-látásban, hogy minden szellemlátó mást lát.
Van aki azt szajkózza, hogy a szellem pont úgy néz ki, mint egy ember, csak fakóbb. Van aki azt, csak egy folt. Van aki azt, hogy csak az emberi alak kontúrja.
Aztán azt mondják, hogy azért nem jó szellemként itt maradni, mert szegény már nem érzékelhet semmit sehogy. Mert ez csak az élők kiváltsága.
Érzékelés: látás, hallás, szaglás, tapintás...
Nem hall, de mégis előjön ha hívják.
Nem tud tapintani, de ha szeret, akkor mégis megcirógatja az arcod.
Ha mérges, akkor simán oldalba rúg, vagy felkap egy vázát, és hozzád vágja. Amit ugye nem is lát.
De most leginkább arra gondolok, amit a napokban olvastam itt az oldalon: a szellem nem érez szagokat (sem), de ha el akarod kergetni a lakásból, akkor füstöld ki zsályával, mert nem szereti a szagát.
Na ezt rakd össze.
Nem tudom hogy tudnád őket magadra szabadítani, de talán ha éjjel kitennél egy kis csokis sütit, akkor az édesszájúak odagyűlnének, és megnyalogatnák mind a tíz ujjukat. Vagy a tiédet. :D
Luci Ferkó, te provokálsz! :D
Ne félj, az én szellemem holtodig kísérni fog! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!