Létezik, hogy olyanokat halljak, olyanokat lássak amik nincsenek is ott?
Figyelt kérdés
Pl :
szokok hangokat hallani,amiknek nincs forrásuk mert nincs senki a közelben...
2016. aug. 3. 10:47
1/16 anonim válasza:
Van rá esèly hogy skizofrén vagy
De az is lehet hogy a kristàlyon maradtàl rajta
2/16 anonim válasza:
Én egyszer hallottam, amikor le akartam szállni a buszról, aztán leestem az aszfaltra, mert kinyílt az ajtaja. Összetört az orrom. Valami figyelmeztetni akart, lehet, hogy őrangyal volt.
3/16 anonim válasza:
természtesen léteznek ilyenek
gyerekek szoktak ilyeneket hallani vagy látni de sajnos kevesen hisznek nekik
4/16 anonim válasza:
Persze, létezik.
Ezt hívják hallucionálásnak ill. vizionálásnak.
5/16 anonim válasza:
Gyerekkoromban volt, hogy hallottam dolgokat, de már nincs. Azért hiszem, hogy hallottam, mert a barátnőm is hallotta. Mára csak erős megérzéseim vannak, amiknek hinni szoktam. Hogy jól teszem-e, azt nem tudom, mert nem tudom mi történt volna akkor, ha nem azt teszem, amit :)
6/16 anonim válasza:
Én is megérzek sok mindent, mióta halálközeli élményem volt, újraélesztettek a mentősök. (Elütött egy autó, amikor bringával mentem). Előre érzem, mi az, amit nem kellene tennem.
7/16 Yog-Sothoth válasza:
Ez a jelenség akkor fordul elő, amikor a különböző síkok között egy átjáró nyílik, és bizonyos hangok, vagy képek átkerülnek a tiédbe. Csak vigyázz, időnként ezek a jelenségek gonosz entitásoktól származnak, akik lehet, hogy át akarják venni az uralmat a tested felett.
8/16 anonim válasza:
nem feltétlenül gonosz. attól függ milyen szinten rezeg valaki és mit vonz be.
átjáró sajnos bárhol lehet, de szakértő eltudja tüntetni vagy elkeríteni
10/16 anonim válasza:
> A tükrök is átjárók.
Hülyeségből továbbképzésre jársz vagy magadtól vagy ennyire tehetséges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!