Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért nem érzem halott édesapá...

Miért nem érzem halott édesapám jelenlétét?

Figyelt kérdés
2014. máj. 27. 09:17
1 2
 1/15 acelsziv ***** válasza:
mert már nincs itt. Mert nem vagy képes rá. stb...
2014. máj. 27. 09:27
 2/15 anonim ***** válasza:

dehogynem érzed

Áprily Lajos: AZ APA

Hallgatott s némán birkóztál vele.

Most már simulnál, mint a régi gyermek.

Lázadásodnak nincs ellenfele,

s tudod már: holt apák jobban nevelnek.

2014. máj. 27. 09:34
 3/15 anonim válasza:
en sem erzem anyukam jelenletet, pedig nagyon szoros volt a kapcsolatunk... en mar elengedtem, de persze hianyzik nagyon...azt hittem majd neha erzem , hogy itt van, vagy ad valami jelet,de semmi... Mondjuk felig viccesen neha mondtam neki a levegoba, hatha hallja, hogy nehogy nekem megjelenjen, vagy barmilyen jelet adjon, mert szornyethalok a felelmtol! nekem jobb is igy.
2014. máj. 27. 09:35
 4/15 anonim ***** válasza:

Mikor halt meg édesapád ?

Halálunk pillanatában, mikor lelkünk elhagyja a testünket, a legtöbb nem spirituális ember ekkor ébred rá, hogy valójában nem ő halt meg, Ő tovább él, csak a fizikai ruháját vetette le. Ekkor a léleknek lehetősége van még, itt maradni a földön, elbúcsúzhat a szeretteitől, megnézheti akár a temetését is. Ekkor fogja megtudni igazából azt, hogy őt ki szerette és ki nem. Mármint nem a temetésen tudja meg, hanem halála utáni időszakban. Ekkor a lélek úgymond „szabadon” mászkálhat itt a földön, és szó szerint értsd olvashat a gondolataidban!

Ha egy társaságban vagy akár a gondolatodban az elhunytról gondolatok jelennek meg, beszéd téma lesz, akkor ő ott megjelenik, és próbálja a saját igazát a lélek elmondani. Pl: Én szerettelek téged mindig, még akkor is ha te nem úgy gondolod… vagy: én akkor azt az adott pillanatban nem úgy gondoltam mint Te, kérlek bocsáss meg nekem….stb. De itt felsorolhatnék millió és millió példát. Szóval a lényeg az, hogy a lélek kap egy kis időt és még itt maradhat a földön, nem muszáj neki hazamenni a fényhazába.

Mennyi időt kap a lélek ?

49 napot ! Igen jól látod Negyvenkilenc napot! De ebből is az utolsó 7 nap már elég kritikus, ezért inkább azt mondják, hogy 42 napja van a léleknek, hogy hazatérjen a fénybe, mert ezután bezárul a kapu, és megszűnik a lehetősége a szabad távozásra. ..

2014. máj. 27. 09:42
 5/15 anonim ***** válasza:
68%

Ez az egész lélek-kérdéskör sajnos teljesen alaptalan, csak az emberek vágyai és félelmei miatt maradt fenn máig is. Az ember csak szeretné, hogy legyen valami magasabb rendű, halhatatlan része, ami nem múlik el, ami nem hagyitt, nem végleges. Semmi sem támasztja alá, hogy létezne lélek, az ismereteink és a természet törvényei pedig épp hogy ellentmondanak neki.

Lélekben csak azért hisznek, mert egy kellemes, kényelmes illúziót ad, kibújót a halál véglegessége alól.

Amit a 4-es ír, az mind szép, de sajnos csak mese. Persze ha tetszik és segít, akkor higgy ebben, de attól még nem lesz igaz.

Sajnálom, hogy meghalt az édesapád. Gondolj rá jó szívvel, tartsd életben az emlékeket, főleg a jókat.

Aki esetleg belémkötne, hogy miért válaszolok, amikor nem hiszek a lélekben, az kérem, ne tegye, mert butaság lenne. A kérdező kérdezett, én válaszoltam.

2014. máj. 27. 10:33
 6/15 anonim ***** válasza:
Lehet azért, mert meghalt nem? Ezt még én is tudom.
2014. máj. 27. 10:56
 7/15 MaNó :3 ***** válasza:
58%
Azért, mert már valószínűleg sikerült a lelkének elhagynia a földi szférát, és tovább haladt, végzi a dolgát, mert tudja hogy már nem itt van a helye. Amíg még itt tartózkodott, lehetséges, hogy próbálta felvenni a kapcsolatot veled, de nem vagy még rá fogékony, nem számodra érhető módon tette, vagy egyszerűen nem figyeltél eléggé. Ha szeretnél vele "beszelni" akkor elmehetsz egy parapszichológushoz, és kérj segítséget :)
2014. máj. 27. 11:46
 8/15 anonim ***** válasza:
68%

"mert ezután bezárul a kapu, és megszűnik a lehetősége a szabad távozásra. .."

Szegényeket sajnálom, mert annyira érdektelenek, hogy még az sem érdekli őket mi van másvilágon.

kérdező, a válasz nagyon egyszerű. Azért nem érzed, mert már halott. Részvétem.

2014. máj. 27. 11:50
 9/15 anonim ***** válasza:

>Ha szeretnél vele "beszelni" akkor elmehetsz egy parapszichológushoz, és kérj segítséget :)

Persze. A parapszichológus pedig készségesen azt mondja majd, amit hallani akarsz, és mellékesen megszabadít némi pénztől. Ekkora naivitást azért ne.

2014. máj. 27. 13:01
 10/15 anonim ***** válasza:
Nagyon szép a vers!!!
2014. máj. 27. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!