Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Az ismerősöm beleszülethetett...

Az ismerősöm beleszülethetett a macskámba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy van egy macskám. Fekete (igen, ráadásul babonás is vagyok...).

Egy közeli barátom édesanyja meghalt, akivel jóban voltam, jókat beszéltünk. A temetés hetében hozzámszegődött egy fekete macska. Mivel állatszerető vagyok befogadtam, etettem.

3 hónapra rá nagyon jó barátok voltunk, akkor lehetett körülbelül 1 éves. Ivartalanítás...

Utána meg többször is beszéltem a macskámhoz (akkor egyedül éltem), és úgy nézett vissza, mintha megértene. Olyan jól esett nekem a tekintete, hogy egyenesen szomjaztam, hogy a szemembe nézzen.

Eltűnt másfél hétre (nem is tudom hogyan), és akkor született meg egy rokonom fia. 3 napra rá előjött a macskám. Azt hittem, hogy örökre eltűnt.

Arra gyanakodtam, a hangjából tekintve, hogy sziámi is van benne. Néha a hangja olyan velőtrázó, mélyre hatoló. Mintha valakit síratna.

Lehet, hogy csak én vagyok hülye. De nem biztos. A reinkarnációban hittem mindig is, és hiszek most is. Amikor megint eltűnt másfél évesen, akkor találtam meg a Nagy Őt. Aztán előkerült. Véletlen lenne, vagy az ismerősöm segít nekem?

2012. dec. 30. 12:03
 1/9 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, hogy lány, és azóta nem tűnt el egyszer sem. Most 2 és fél éves.
2012. dec. 30. 12:06
 2/9 anonim ***** válasza:

Én nem hiszek az ilyenekben, bár mostanában túl sok a véletlen körülöttem...

Tegnap néztünk egy filmet ahol a kisfiú apukája meghalt autóbalesetben pont karácsonykor -és hóember formájában jött vissza 1 évvel rá. Hát 30éves létemre megkönnyeztem és mondtam is a nagyobbik lányomnak milyen jó lenne ha ez így működne és még 1-szer láthatnám az öcsémet, aki nagyon fiatalon autóbalesetben halt meg-el sem tudtunk tőle búcsúzni :(

Az állatokat szeretem én is... Amúgy öcsém barátnője mondta öcsém halála után mindenhol katicákat látott -és utoljára egy katicát mentett ki a Balatonból az öcsém. Sokszor én is láttam a sírján és a keresztnél katicát vagy a lakásunkba (többedik emeleten lakunk sosincs nálunk se pók se bogár-szóval furi, de lehet hogy csak véletlen).

Nem tudom higgyek-e benne, de pl. húgom volt látónál és annyi olyan dolgot mondott ami igaz meg amit sejtettünk (én nem is szeretem öcsém régi nőjét őt okolom mindenért...)

Bocsi-kicsit hosszú lettem...

2012. dec. 30. 12:12
 3/9 anonim ***** válasza:
5%

jézusom, te is nő vagy 100%

mennyi bolond

2012. dec. 30. 12:51
 4/9 anonim ***** válasza:
45%
az ismerősöd a farkamba reinkarnálta magát. gyere bemutatom neked :D
2012. dec. 30. 12:52
 5/9 A kérdező kommentje:

12:51

Hogy lehet ilyen szemét valaki?

Ha nem tetszik, akkor hagyjad.

2012. dec. 30. 14:04
 6/9 anonim ***** válasza:
17%
kicsit egyszerű a kérdező
2012. dec. 30. 15:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Ilyen nincsen, aki meghalt, az halott, nem jön vissza egy macska testébe bújva.
2012. dec. 30. 17:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne csodálkoz rajta ha ezzen az oldalon kérdezel és rossz válaszokat kapsz. Itt nincs sok egyetemes tudományt végző ember és tudos. Itt átlag emberek vannak. És hít kérdése az egész. Erre nem létezik 100%-osan helyes válasz.
2012. dec. 30. 17:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Reinkarnáció során nem kerül az ember alacsonyabb életformába. Legfeljebb ha sok rosszat tett előző életében, kap egy szenvedésekkel teli életet, de emberként.
2013. jan. 18. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!