Az ismerősöm beleszülethetett a macskámba?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy van egy macskám. Fekete (igen, ráadásul babonás is vagyok...).
Egy közeli barátom édesanyja meghalt, akivel jóban voltam, jókat beszéltünk. A temetés hetében hozzámszegődött egy fekete macska. Mivel állatszerető vagyok befogadtam, etettem.
3 hónapra rá nagyon jó barátok voltunk, akkor lehetett körülbelül 1 éves. Ivartalanítás...
Utána meg többször is beszéltem a macskámhoz (akkor egyedül éltem), és úgy nézett vissza, mintha megértene. Olyan jól esett nekem a tekintete, hogy egyenesen szomjaztam, hogy a szemembe nézzen.
Eltűnt másfél hétre (nem is tudom hogyan), és akkor született meg egy rokonom fia. 3 napra rá előjött a macskám. Azt hittem, hogy örökre eltűnt.
Arra gyanakodtam, a hangjából tekintve, hogy sziámi is van benne. Néha a hangja olyan velőtrázó, mélyre hatoló. Mintha valakit síratna.
Lehet, hogy csak én vagyok hülye. De nem biztos. A reinkarnációban hittem mindig is, és hiszek most is. Amikor megint eltűnt másfél évesen, akkor találtam meg a Nagy Őt. Aztán előkerült. Véletlen lenne, vagy az ismerősöm segít nekem?
Én nem hiszek az ilyenekben, bár mostanában túl sok a véletlen körülöttem...
Tegnap néztünk egy filmet ahol a kisfiú apukája meghalt autóbalesetben pont karácsonykor -és hóember formájában jött vissza 1 évvel rá. Hát 30éves létemre megkönnyeztem és mondtam is a nagyobbik lányomnak milyen jó lenne ha ez így működne és még 1-szer láthatnám az öcsémet, aki nagyon fiatalon autóbalesetben halt meg-el sem tudtunk tőle búcsúzni :(
Az állatokat szeretem én is... Amúgy öcsém barátnője mondta öcsém halála után mindenhol katicákat látott -és utoljára egy katicát mentett ki a Balatonból az öcsém. Sokszor én is láttam a sírján és a keresztnél katicát vagy a lakásunkba (többedik emeleten lakunk sosincs nálunk se pók se bogár-szóval furi, de lehet hogy csak véletlen).
Nem tudom higgyek-e benne, de pl. húgom volt látónál és annyi olyan dolgot mondott ami igaz meg amit sejtettünk (én nem is szeretem öcsém régi nőjét őt okolom mindenért...)
Bocsi-kicsit hosszú lettem...
jézusom, te is nő vagy 100%
mennyi bolond
12:51
Hogy lehet ilyen szemét valaki?
Ha nem tetszik, akkor hagyjad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!