Hogy engedhetem el pár napja elhunyt nővérem, emlékét, lelkét?
Hú, hát nagyon sajnálom, őszinte részvétem! :(
Pár nap után még nem fogod tudni elengedni. A gyász egy (hosszú) folyamat, de azt mondják, maximum egy évig tekinthető "egészségesnek" a folyamat lezajlása. A gyász első ideje a fájdalomról, elvesztésről, összezuhanásról, kilátástalanságról, haragról -hogy nem tehettünk semmit - szól.. aztán jön csak az elengedés... Ez még hosszú hónapok... :( És minden fázisán át kell menni sajnos... Részvétem még egyszer.
Istenem, nagyon sajnálom!!!!!! Én nem is tudom, hogy mit tennék, ha elveszíteném a 2,5 éves kislányomat. Szüleimnek is nagyon nehéz, otthon gondolkodnak, hogy miért... Megyek hozzájuk, de sokszor csak felzaklatom őket, mert együtt sírunk.
Szülőként nem is tudom hogy lehet egy gyermek elvesztését feldolgozni!!! Engem az 5 év boldogtalansága nyomaszt most legjobban! A Ti babátok egy Angyalka lett és ott van veletek!!!!
Szerintem ebben a hangulatodban ne valami negatívat láss. Ez annak a megjelenése, hogy mennyire fontos volt neked. És ez az érzés van jelen benned, most mindennél erősebben. És ez jó! És ez szép! Fogadd el ezt az érzést és ne akarj menekülni előle. És akkor nem kell elengedned. És lehet azt fogod majd bánni ahogy szép lassan elhalványul és a végén már nem is emlékszel az egészre.
Szóval még egyszer, az a fontos, hogy mire ismersz rá ebben az érzésben, milyen jelentést adsz neki. Azt, hogy szörnyű a világ, vagy azt, hogy szép, ha ennyire erős kötelékek tudnak létrejönni benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!