Színeszno szeretnek lenni. Van kulfoldon (anglia) olyan egyetem ahol ehheg segitenek hozza illetve elhelyezkedni is konnyebb leZ?
Figyelt kérdés
2018. márc. 18. 02:26
2/12 anonim válasza:
Rossz helyesírással, tanulatlanul, ha belegebedsz sem lesz belőled színésznő
3/12 anonim válasza:
Szinte minden egyetemnek van dráma szaka. Egyszerű google keresés kiad egy csomót amiből lehet válogatni. Általában segítenek a karrieredben tanáccsal, lehetőségekkel, de neked is oda kell tenned magad nem fognak munkát szerezni.
4/12 A kérdező kommentje:
Milyen helyesiras??
2018. márc. 18. 09:49
5/12 anonim válasza:
Miért van naponta egy "Színésznő akarok lenni!" kérdés? Amúgy google, és itthonról is el lehet érni sikereket, vagy alapokat.
6/12 anonim válasza:
Azt kérdezi milyen helyesírás?:'D
7/12 anonim válasza:
Igaza van, mert helyesírási hiba az, ha nem tudja, hogy a friss két s (példa gyanánt). Itt meg ékezet nélküli billentyűzethasználatot és gépelési hibákat látunk. Na jó, az anglia kis kezdőbetűvel az valóban elmegy tudatlanságnak, hiszen szemlátomást van neki nagy betűje.
8/12 A kérdező kommentje:
Telorol irtam gyorsan es tudom h az Anglia nagy a csak nagyon siettem
Nem vok buta. Sot
2018. márc. 19. 07:30
9/12 anonim válasza:
Guildhall Drama and Music School. London.
Hires es viszonylag konnyu bejutni a zenei szakokra. A dramat nem ismerem, de a szinvonal eleg jo.
10/12 anonim válasza:
Nem bántásnak szánom, de tudod te hogy mennyi mindenen kell keresztülmenned hogy sikeres színésznő legyél? Pláne külföldön. A helyedben még most letennék róla, de ha mégsem, akkor keresgélj és furakodd be magad a sztárvilágba. Ha ez az igazi álmod és komolyan gondolod, akkor sok sikert! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!