Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, hogy viselkedtek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, hogy viselkedtek ezekben a helyzetekben ?

Figyelt kérdés

Mennyivel más a viselkedésének mikor valakivel csak szexelni akartok illetve akivel komoly kapcsolatot?

Mennyire érdeklődtök iránta stb.

L/25

2021. jún. 10. 17:34
 1/3 anonim ***** válasza:
95%

Én már az elején tudom mit szeretnék a másiktól,és nyíltan elmondom.Ha tetszik neki oké,ha nem hát nem:)

Kezdetben ugyanazt mutatom a partner felé,mintha komoly kapcsolat volna.Mármint ugyanannyi energiát fektetek bele,és próbálom megismerni a másikat,beszélgetni sokat,kedveskedni stb.Egy szexkapcsolatban mivel lefektettük előre hogy miről is van szó,ezért tudja jól a másik is,és ez alapján viselkedünk...hogy nincs kötöttség,nem annyira szoros a kapcsolattartás sem,nincs kötelezettség.

Azért van beszélgetés,kedveskedés.Viszont csak annyit teszünk kölcsönösen,amennyi szükséges a kapcsolat fenntartásáért.

Ellenben egy komoly kapcsolatban jóval nagyobb figyelmet fordítok a másikra...nem csak egy dolog lenne a sok közül az életemben,hanem ő lenne a meghatározó.És köré szervezném az életem.

Úgyhogy látványos a különbség.De én nem szoktam sunnyogni,nyíltan elmondom ha csak szexelni akarok az illetővel.Szerintem ez így korrekt:) Sokszor a reakcióban nincs köszönet...de hát a sikeresség már más dolog:)

36F

2021. jún. 10. 18:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Még olvasni rossz.
2021. jún. 10. 22:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy... Sajnos számomra a csak szexhez is fontos, hogy meglegyen a szellemi vonzalom is.
2021. jún. 11. 11:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.