Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy viselkedtek ezekben a helyzetekben ?
Mennyivel más a viselkedésének mikor valakivel csak szexelni akartok illetve akivel komoly kapcsolatot?
Mennyire érdeklődtök iránta stb.
L/25
Én már az elején tudom mit szeretnék a másiktól,és nyíltan elmondom.Ha tetszik neki oké,ha nem hát nem:)
Kezdetben ugyanazt mutatom a partner felé,mintha komoly kapcsolat volna.Mármint ugyanannyi energiát fektetek bele,és próbálom megismerni a másikat,beszélgetni sokat,kedveskedni stb.Egy szexkapcsolatban mivel lefektettük előre hogy miről is van szó,ezért tudja jól a másik is,és ez alapján viselkedünk...hogy nincs kötöttség,nem annyira szoros a kapcsolattartás sem,nincs kötelezettség.
Azért van beszélgetés,kedveskedés.Viszont csak annyit teszünk kölcsönösen,amennyi szükséges a kapcsolat fenntartásáért.
Ellenben egy komoly kapcsolatban jóval nagyobb figyelmet fordítok a másikra...nem csak egy dolog lenne a sok közül az életemben,hanem ő lenne a meghatározó.És köré szervezném az életem.
Úgyhogy látványos a különbség.De én nem szoktam sunnyogni,nyíltan elmondom ha csak szexelni akarok az illetővel.Szerintem ez így korrekt:) Sokszor a reakcióban nincs köszönet...de hát a sikeresség már más dolog:)
36F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!