Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdeményezni nem merek, de a pasi se akar, pedig tudom, hogy szeret? (bővebben lent)
Tehát van egy pasi, aki(szerintem) szeret.Állandóan szemezek vele, meg fülig érő mosoly, stb...
Azért gondolom, hogy Ő is szeret engem, mert amikor együtt vagyunk(nem feltétlenül kettesben) állandóan mosolyog(tényleg mindig, de fülig érő szájjal, engem néz(vagy bámul).
Nem tudom Neki jobban megmutatni(elmondani nem akarom, mert nem szeretnék pofára esni, ha esetleg mégsem), hogy szeretem(ja és a szememből is ki lehet olvasni, hogy teljesen odavagyok érte. Mit csináljak?
Elmondani tényleg nem szeretném. Ha tudtok, léci segítsetek.Am 14/L (a pasi idősebb)
MA meg azt csinálta, hogy egyik bnőm becsukta az ablakot(amit Ő nyitott ki) és azt mondta bnőmnek,h azonnal csukja be, mert ez nem kávézó, ahol mindenki azt csinálja, amit akar, hanem a fizikaterem.
Én meg fáztam, megkérdezte, hogy fázok-e, és én bólogattam, Ő meg azt mondta, hogy akkor csukjam be, de teljesen más hangom mondta, mint bnőmnek, és még mosolygott is hozzá(azt a mosolyt nem lehetett félreérteni...)
Ez egy véletlen szituáció, vagy egy elég erős célzás arra, hogy szeret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!