Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, titeket mennyire érdekel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket mennyire érdekel ha egy lánynak nincs diplomája, de van szakmája és rendes állása, emellett okos és kedves is?

Figyelt kérdés
Ez az állás az esetemben fogászati asszisztens, de vonatkozhat bármely más szakmára is.
2022. aug. 23. 01:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pont nem érdekli a normálisabbakat, ráadásul ez egy nagyon jó meló :D mondom ezt diplomásként.

24L

2022. aug. 23. 01:29
 2/15 A kérdező kommentje:
Engem meg pont a normálisabb, intelligens srácok érdekelnek. :D (nem érdekel a végzettségük, csak legyenek intelligensek és kedvesek)
2022. aug. 23. 01:30
 3/15 anonim ***** válasza:
97%

A férfiak sem egységes massza. Nagyon szűk réteg lehet, aki kizár valakit, mert nincs diplomája, velük nyilván nem is lesz soha dolgod.

Te mit szólnál egy intelligens kedves kőműveshez?

2022. aug. 23. 01:47
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Számomra nem döntő tényező. Diploma nem határozza meg a személyiséget.
2022. aug. 23. 01:48
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
Én azért óvatos lennék, nem frusztrált e emiatt. Sokan megbélyegzik a diplomásokat. Én nem akarom szégyellni magamat a végzettségem miatt.
2022. aug. 23. 01:57
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Pont nem érdekelne, nekem sincs, és nem a diploma teszi az embert.
2022. aug. 23. 02:12
 7/15 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Nekem nem a végzettsége releváns ilyenkor. Pont lesz*rom mit csinál, ha megvan az összhang. A szűrő nem itt kezdődik nálam...
2022. aug. 23. 03:09
 8/15 A kérdező kommentje:

3-as, ha mellette rendes, normális, intelligens, akkor nincs ellene kifogásom.

Mondjuk, előítéletesnek fogok tűnni, de a kőművesekről a füttyögető munkások ugranak be. De ha nem ilyen, hanem normális, akkor simán ismerkednék vele.

2022. aug. 23. 04:34
 9/15 anonim ***** válasza:
73%
A lényeg, hogy értelmes dolgot tesz. és ez jó:).
2022. aug. 23. 05:50
 10/15 anonim ***** válasza:
Én is csak azt tudom mondani, hogy aki normális azt nem érdekli. 2 diplomám van, és egyáltalán nem riasztana el, hogy a másiknak nincs.
2022. aug. 23. 07:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!