Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, titeket mennyire érdekel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket mennyire érdekel ha egy lánynak nincs diplomája, de van szakmája és rendes állása, emellett okos és kedves is?

Figyelt kérdés
Ez az állás az esetemben fogászati asszisztens, de vonatkozhat bármely más szakmára is.
2022. aug. 23. 01:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak 1 BSc diplomám van, de nem lettem tőle jobb ember. Okosabb sem sokkal. Ez inkább azt jelenti, hogy kitartó vagyok. Munkám során sem kérték végzettségi papírjaim.

Párkapcsolatnál pedig számomra nincs jelentősége, hogy plusz 3.5 évet iskolában töltött. Ha talpraesett, van munkája az bőven elég. Ráadásul, ha kell neki, akkor bármikor szerezhet diplomát.

2022. aug. 23. 09:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Az én szakmám is ez. Az ex barátomat nem az zavarta hogy nincs diplomám, hanem hogy soha nem lehetett tudni mikor érek haza, mivel nincs fix rendelési idő, és rendes beosztásom sem volt. Maszeknál tudod milyen, kolléganő. Ha valaki beesik hogy fáj a foga, be van dagadva, akkor azt meg kell csinálni. Állandó túlterheltség napi 40+páciens mellett, az otthoni feladatok és a stressz, max ehhez lehet nehezebben igazodni, minthogy nincs diplomád.
2022. aug. 23. 09:43
 13/15 anonim ***** válasza:
79%

"ha egy lánynak nincs diplomája"

Nem számít és nem jelent annyit, mint amennyit sokan gondolnak.

Szellemileg már nem jelent pluszt, sok területen csak annyit, hogy az illető jól magol vagy egy területhez jobban ért. Egyetemen vagyok, de meglepődtem, hogy mennyire sok buta ember van itt. Félreértés ne essék, nem nézem le a diplomásokat, csak nem tartom egy diplomától többnek az embert.

Pénzügyileg sem feltétlenül hoz már többet egy diplomás.

"de van szakmája és rendes állása"

Ez így már teljesen okés. Tanult, megcsinálta, talált munkát és dolgozik. Pont úgy, mintha diplomája lenne.

"emellett okos és kedves is"

Kérdés, hogy ez tényleg igaz e. Mármint, érted... Mindenki ilyennek gondolja magát, aztán általában van egy csomó negatív tulajdonság is. De, ha valóban ilyen vagy, akkor szerintem a legtöbb pasinál nyert ügyed van.

2022. aug. 23. 10:07
 14/15 anonim ***** válasza:
A barátomnak van diplomája, nekem technikusi végzettségem van. Semmi problémát nem okoz, egyikünk sem szakbarbár.
2022. aug. 23. 11:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Én ismerek sok olyan párost akiknél az alacsony végzettségű nő kimasszírozta a lába közével a férfiból az elfogadást!
2022. aug. 23. 13:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!