Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kezeljem, hogy mindent ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezeljem, hogy mindent ő akar fizetni?

Figyelt kérdés

Én vagyok a nő, és már kezd elegem lenni, hogy mindent ő fizet, ha randizunk. Még ha elő is veszem a kártyámat, mindig szól, hogy hagyjam nyugodtan.

Nekem ez már az úriember kategória... :(

Hogy lehet ezt nem bántó módon közölni, úgy hogy ne legyen belőle vita?

Volt olyan is, hogy előre szóltam, hogy most szívesen fizetek én, de valahogy gyorsabb nálam, meg automatikusan felé nyújtják a pincérek a terminált.

2022. aug. 20. 16:19
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedre nem is fogsz konkrét választ kapni, mert ez kettőtökre vonatkozik. Mi nem tudjuk, hogy a párod mit képes elfogadni és mit nem.

Állításod szerint már szóvá tetted neki, de nem hallgatott rád. Innentől kezdve vagy elfogadod őt ilyennek, vagy otthagyod.

2022. aug. 20. 18:09
 42/62 anonim ***** válasza:
0%
Exem is és a mostani párom is ilyenek, engem érdekes módon soha nem zavart. Úgy se lehet mindent kicentizni egy párkapcsolatban és nem attól leszek független önálló nő, hogy verem magam hogy márpedig én fizetem a felét. Jó érzés egy olyan férfivel együtt élni, aki nem garasoskodik és nyugodt szívvel vállalok vele családot is.
2022. aug. 20. 18:11
 43/62 anonim ***** válasza:
79%

45

tényleg ennyire tájékozatlan vagy?!

szenzitív adatnak minősül a név is, akár nickname, akár valódi!

ezt nem te fogod eldönteni, h. mi az igazi neve.

nem teheted közzé a kommentben!

2022. aug. 20. 18:13
 44/62 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látszik ezen az oldalon tényleg mindegy mekkora baromságot írsz, csak ellentmondj a kérdezőnek :D itt egy hasonló kérdés:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

2022. aug. 20. 18:14
 45/62 anonim ***** válasza:
19%
Azert etteremben tenyleg égő lenne hogy ketten rakosgatják össze mint 2 idegen. Es ffi meg egy nő. Semmi etikett érzésed nins.
2022. aug. 20. 18:16
 46/62 A kérdező kommentje:

Jééé, a 42-es válasz az enyém :)

2022. aug. 20. 18:18
 47/62 A kérdező kommentje:

Minden kötekedés és sértettség nélkül kérdezem:

Ha megyek hozzá, hogyan venné ki magát, ha megkérném, hogy ő tankolja meg az autómat?

2022. aug. 20. 18:20
 48/62 anonim ***** válasza:
23%
Az tök más téma!
2022. aug. 20. 18:21
 49/62 A kérdező kommentje:
Miért?
2022. aug. 20. 18:27
 50/62 A kérdező kommentje:

48

Azt hiszem az lenne a válaszod, hogy erre nem kérhetem meg.

Ha van kedved/időd írhatsz részletesebben erről, szívesen elolvasnám a véleményedet.

2022. aug. 20. 18:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!