Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kezeljem, hogy mindent ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezeljem, hogy mindent ő akar fizetni?

Figyelt kérdés

Én vagyok a nő, és már kezd elegem lenni, hogy mindent ő fizet, ha randizunk. Még ha elő is veszem a kártyámat, mindig szól, hogy hagyjam nyugodtan.

Nekem ez már az úriember kategória... :(

Hogy lehet ezt nem bántó módon közölni, úgy hogy ne legyen belőle vita?

Volt olyan is, hogy előre szóltam, hogy most szívesen fizetek én, de valahogy gyorsabb nálam, meg automatikusan felé nyújtják a pincérek a terminált.

2022. aug. 20. 16:19
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
100%

A 28-as vagyok!

Igen mindig, mindenhol! De én nem korlátoztam soha egyik páromat sem semmiben. Tőlem oda megy ahova akar, azzal akivel akar(barátnők,munkatársak), és úgy osztozkodnak fizetéskor, ahogy akarnak.

De ha velem van én fizetek!

Közös pénztárca minek? Akik felezni akarnak, azok tudnak felezni saját pénztárcából is.

2022. aug. 20. 17:36
 32/62 A kérdező kommentje:

33

Akkor gondold azt, nem érdekel.

Ha tudsz érdemi választ a kérdésemre, tehát hogy hogyan közöljem vele a problémámat anélkül, hogy megharagudna rám, akkor szívesen meghallgatom a tanácsod.

2022. aug. 20. 17:38
 33/62 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam, hogy például komoly kapcsolatban vagy házasságban a legtöbb párnál már közös kassza van, tehát nincs olyan, hogy az én, vagy a te pénzed.

Nálad ez sem jöhetne szóba?

2022. aug. 20. 17:40
 34/62 anonim ***** válasza:
70%
Így: "Figyu, túl férfias vagy nekem, inkább egy díszbzi páwat akarok faragni belőled"
2022. aug. 20. 17:40
 35/62 A kérdező kommentje:

Olvassátok el mégegyszer a kérdésem. Nem véleményt kértem, hogy ki szerint kinek kellene fizetnie.

Tanácsokat szeretnék a hatékony kommunikációra.

Nem fogtok tudni meggyőzni, úgyhogy magyarázni felesleges.

2022. aug. 20. 17:44
 36/62 anonim ***** válasza:
20%

"ez már az úriember kategória" - Nem, ez a FÉRFI kategória :)

Nálunk is alap volt, hogy én fizetek mindent, nem mellesleg a barátnőm nettó 200-at keresett, én meg nettó 1,5 milliót, tehát... fura lett volna, ha ő fizet :)

2022. aug. 20. 17:47
 37/62 anonim ***** válasza:
83%
"Drágám, feszélyez, hogy mindig te fizetsz, engedd meg, hogy néha én is meghívjalak!"
2022. aug. 20. 17:50
 38/62 A kérdező kommentje:

40

Majdnem szószerint ezt mondtam, de csak kinevetett :(

2022. aug. 20. 17:53
 39/62 anonim ***** válasza:
73%

A 34-es vagyok!

Nem értek egyet! Szerintem nagyon sok házasságban nincs közös kassza. Főleg a mai világban.Én sem látom semmi értelmét.

Nyilván fiatalabb koromban nem tudtam volna mindent fizetni, de már az előző komoly párom, és a mostani is konkrétan belenyúlhat a pénztárcámba ha akar. Ennek ellenére egyikőjük sem nyúlt bele soha. És ez a későbbiekben is így lesz.

Ennek az az oka, hogy tökéletesen tisztában vagyok magammal, és pontosan tudom, hogy a nő akivel együtt vagyok soha nem költené fölöslegesen a pénzemet, és nem húzna le! Különben nem lennék vele együtt!

2022. aug. 20. 17:59
 40/62 A kérdező kommentje:

43

Köszönöm a válaszodat, és hogy időt szántál rám. Elfogadom a véleményed, de sajnos nem kaptam választ a kérdésemre.

2022. aug. 20. 18:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!