Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kezeljem, hogy mindent ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezeljem, hogy mindent ő akar fizetni?

Figyelt kérdés

Én vagyok a nő, és már kezd elegem lenni, hogy mindent ő fizet, ha randizunk. Még ha elő is veszem a kártyámat, mindig szól, hogy hagyjam nyugodtan.

Nekem ez már az úriember kategória... :(

Hogy lehet ezt nem bántó módon közölni, úgy hogy ne legyen belőle vita?

Volt olyan is, hogy előre szóltam, hogy most szívesen fizetek én, de valahogy gyorsabb nálam, meg automatikusan felé nyújtják a pincérek a terminált.

2022. aug. 20. 16:19
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
94%

En exemmel ugy csinaltam h amikor hozzám jott vettem neki mindig vmit

Pl vagany pasis torolkozőt, markas tusfurdo fogkrem, vagy épp az em koltsegemre főztem.

Aztán amikor ezek.miatt kiröhögött rájöttem hogy neki az a ferfi fogalma hogy ő fizet ő a gáláns és elotte csak lejáratom magam az ilyenekkel. Mert ő az a fajta férfi akinek ALAP az hogy fizet a párjanak es inkabn ő koltsegel a kapcsolatban majdnem mindent.

Javaslom neked az első bekezdésem.

Megjegyzes

Amugy azt csinalhatod hogy te hivod meg őt pl moziba/meccsre/programra/akarhova ugy hogy mar megvetted a 2 jegyet es kesz.

2022. aug. 20. 16:25
 2/62 anonim ***** válasza:
88%
Elmész a mosdóba közben pedig fizetsz.
2022. aug. 20. 16:26
 3/62 anonim ***** válasza:
31%
Örülj neki! Miért baj, hogy úriember?
 4/62 anonim ***** válasza:
13%
Folyt Legalabb igy nem járatod le egy etteremben sem.
 5/62 anonim ***** válasza:
45%

ez nem az úriember kategória! hanem a kontrollmániásé, aki a párkapcsolat dinamikáját uralni akarja.

azzal, h. mindent ő fizet, ezt később hivatkozási alappá teheti, h. bezzeg ő fizetett mindent... másrészt meg kialakulhat benned egy olyan torz érzés, h. tartozol neki, és vhogy kompenzálnod kell, pl. szex terén olyasmit is bevállalni, amit nem szeretnél.

csináld azt, h. rendelésnél rögtön jelzed a pincérnek, h. szeretnéd a magad részét kifizetni.

ill. kommunikáld ezt felé határozottan, h. ez neked nem okés.

ha erőlteti, azzal végül is nem vesz tudomást az igényeidről, és szólaljon meg a vészcsengő a fejedben. nem muszáj vele ezt folytatni...

2022. aug. 20. 16:27
 6/62 anonim ***** válasza:
15%

Mi a problémád azzal, hogy úriember? Igaz, hogy én már bőven nem randi időszakban vagyok, de a párom sosem hagyja, hogy fizessek, ha elmegyünk valahova. Egyszerűen számára elképzelhetetlen, beszéltünk róla.

Mondd meg neki kerek perec, hogy zavar, ha tényleg problémaként éled meg, ha nem, akkor engedd el!

7/62 anonim ***** válasza:
26%

Megmondod neki, hogy most te fizetsz. Nem fogja engedni, ekkor megmondod hogy sok amit csinál, vegyen vissza. A kasszánál előre szólsz belépés után, hogy te fogsz fizetni.

Ha tovább erőlködik, nem hagy, játssza a hülyét, stb., akkor felállsz és elmész.

Felnőtt ember vagy, senki nem kötelez arra hogy ott legyél és olyannal, akivel nem akarsz. Felnőtt ember vagy, légy határozottabb, más nem fogja a helyzeteidet megoldani.

8/62 anonim ***** válasza:
79%
#5 Tökéletesen egyetértek.
2022. aug. 20. 16:28
 9/62 anonim ***** válasza:
17%
5-ös Neked nagyon komoly üldözési mániád van, vagy csak kattos pasikat szedsz össze!
2022. aug. 20. 16:29
 10/62 A kérdező kommentje:

Ő járat le engem azzal, hogy semmibe veszi a kérésemet :)

2022. aug. 20. 16:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!