Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnánk egyről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnánk egyről a kettőre jutni?

Figyelt kérdés

Van egy pasi akit megismertem, minden rendben volt, úgy éreztem szeretne kapcsolatot, a barátait is ismerem és próbáltam velük is beszélni, hogy ebben a helyzetben mit lehetne tenni.

A pasinak problémái vannak, amit egy részben elmondott hogy nem tud megélni, stb... (Ezt nekem ki fejtette, de nem ez a lényeg a történetben, így nem írnám le teljesen).

Szóval ezért az ok miatt elkezdett egy 3.munkahelyen is dolgozni.

Ezzel az a baj, hogy nagyon kevés ideje van így és nem is tudja magát normálisan kipihenni.

Folyton munkából-munkába megy.

2 hónapja tart ez a helyzet, hogy inkább most a saját életét akarja rendbe hozni, legalábbis ezt látjuk.

Igazábók eddig nagyon szerette volna ha mellette lennék és sokat foglalkozott velem, viszont az utóbbi 2 hónapban nagyon magába van fordulva.

Nem vagyunk még együtt és pont ezért szeretnék segítséget kérni.

Igazából ahogy beszéltem a barátaival akik gyerekkora óta ismerik, szerintük pont azzal cseszi el hogy nem egy állandó munakhelyen van, egy fix, mert akkor lenne ideje is így viszont most hogy tényleg lehetne egy jó kapcsolata nincs ideje.

Legalábbis ezt beszéltük a barátaival.

Gondolkoztam azon hogy meglepem személyesen, de nem szereti a meglepetéseket és lehet hogy rosszul jönne ki.

De nem tudom mit kellene tenni, mert igazából így eléggé keveset kommunikálunk és mostanában senkivel se akar nagyon beszélni.

Azt látom én is hogy szeretetre lenne szüksége, de amíg nem vagyunk együtt meg még nem mondtuk ki egynesen egymásnak hogy mit érzünk addig elég nehéz ezt úgymond kimutatni.

Szeretnék neki segíteni és szeretném ha tudnánk előre haladni, mert el telt eddig 3 hónap és még egy találkozó nem jött össze, ami tervben volt de végül eddig nem sikerült.

Igazából nem azért írom ki a kérdésem mert most szórakozna velem vagy bármi.

Próbáltam türelmes lenni hátha megoldódik a problémája, de sajnos eddig nem úgy néz ki.

Ilyen helyzetben mit tudnék tenni hogy előre léphessünk?

Kérlek csak normális válaszokat írjatok!

A pasi 27 éves én pedig 20 éves nő vagyok.

Előre is köszönöm annak, aki segítő választ ad!

2022. aug. 11. 11:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne pazarold erre az időd. Egy ilyen emberre nem lehet alapozni, családot tervezni. Három hónapja beszéltek és egyszer nem találkoztatok? Ez nagyon sántít. Valószínűleg házas vagy legalább kapcsolata van melletted, veled meg csak beszélget. Nekem az is kizáró ok lenne, hogy ennyi idősen nincs egy fix munkahelye. Ez a csávó/pasi (mert a férfitól olyan messze all, mint Makó Jeruzsálemtől) komolyan vehetetlen és több szempontból nagyon problémás. Fiatal vagy, ne akard elcseszni a legszebb éveidet egy ilyen alakra.

24N

2022. aug. 11. 11:39
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értem, még nem vagytok együtt. Először nulláról kéne az egyre lépni, abban viszont neki (is) ki kéne vennie a részét..

Örök szabály, hogy aki akar találkozni valakivel, az fog is. A többi szerintem kifogás.

2022. aug. 11. 11:40
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a pénz miatt dolgozik 3 helyen, nem azért, mert unatkozik. Úgyhogy elég fura, h ezt mondták a barátai.

Na ezért nem éri meg alacsony fizetésű pasival kezdeni. Dolgozzon 1 helyen és onnan kapjon jó fizetést.

2022. aug. 11. 11:42
 4/17 anonim ***** válasza:
42%

#2:

A miénk történelem.😁

2022. aug. 11. 12:00
 5/17 A kérdező kommentje:

Attól független hogy ennyit dolgozik szeretnék vele lenni.

Sok mindent tudok róla amit nem írtam ki ide, de nem is az a lényeg.

Igazából senki sem egy robot.

Most ha abból indulunk ki, lehet sok olyan pasi van aki erkölcstelen ilyen helyzetben, de nem mindenki olyan.

Nem írtam le, de pl ha segítségre van szükségem próbál minél hamarabb reagalni és segíteni, de nyilván nem azt akarom bizonygatni hogy most ő ki is.

Igazából nem is erről szólt maga a kérdés, hanem arról hogy hogyan juthatnénk előrébb.

Nyilvan neki is kellene többet tenni, de pont azaz hogy valahogy szeretném megoldani ezt.

Mert szerintem egyébként megoldható, mert úgy viselkedik hogy ez nem egy elutasított dolog lenne.

2022. aug. 11. 12:03
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, h ez a sok munka csak kamu? Engem etett ilyennel régebben egy pasi, h jajj ő nagyon sokat dolgozik meg fáradt.
2022. aug. 11. 12:23
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
De ezt nem egyedül neked kell megoldanod. Neki is tennie kellene de hát ahhoz kellőképp akaratra is szükség van.
2022. aug. 11. 12:28
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Neked ilyen megmentőszindrómád van? Kislányom, ez az ember számodra egy vadidegen, még csak nem is találkoztatok. 3 hónap alatt annyira nem érdekelted, hogy legalább egy szexre összefusson veled. Lelkiszemetesládának meg unaloműzőnek jó vagy, aztán kész. Mit vergődsz ezen? 20 éves csajsziként nincs a közeledben egy épkézláb férfiember, akit ne adj isten még érdekelnél is? Ez egy bohózat, ne haragudj.
2022. aug. 11. 12:44
 9/17 A kérdező kommentje:
#7 Igazából ezért írtam ki a kérdést, mert valamivel szeretném jelezni hogy tovább jussunk, de nem tudom hogyan érdemes.
2022. aug. 11. 12:52
 10/17 A kérdező kommentje:

#8 Nincs ilyen szindrómám, csak szimplán nem arról tettem fel a kérdésem, az hogy általában az ilyen emberekkel rossz tapasztalatod volt megértem, de nem abban kértem segítséget hogy hagyjam-e a pasit vagy sem.

Illetve nem tudod a körülményeket sem, mert próbáltam a lényeget megírni.

Tőlem gondolhatod amit szeretnél, de mint írtam nem az volt a kérdésem amire választ szerettem volna kapni.

2022. aug. 11. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!