Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szegeden milyen randihelyeket tudtok, ahova a külföldi bartánőmmel tudnánk elmenni? (angolul kommunikálunk egymással)
De tök jó! Gratula! Milyen származású barátnőd van? Én is szegedi vagyok és volt már kapcsolatom itt a városban mexikói lánnyal, aki erasmussal volt itt és itt tanuló dél-koreai orvostanhallgató csajjal is.
Mi még túrázni mentünk a rotary tanösvényen, ezen kívül utazgattunk a környéken egynapos túrákra. Pattanjatok fel a tram-trainre is. Menjetek el a füvészkertbe is. Télen az Anna-fürdőbe is érdemes elnézni, nem tudom ott voltatok-e, vagy fürdő alatt a napfényre gondoltál.
Süti nem süti, Kék Elefánt kávézó, Füvészkert, tavasztól a Szent István téri Víztorony, Fehér-tó, Dóm & Dömötör Torony.
Átmehettek akár Makóra is a fürdőbe (Hagymatikum) és tavasszal a Lombkorona sétány is nyit, a Lombkorona sétánytól kb. 300 méterre van egy pici kalandpark (át lehet pl. a Maroson canopyzni).
Köszönöm mindenkinek! :)
#1: Nem sokan beszélnek angolul és program sem akad annyi.
#2: Írtam több szegedi szabadulószobának is, de nincs angol nyelven elérhető.
#5: Olasz a lenyázó 😁
Amikor német és svájci barátok látogattak meg minket, mi Ópusztaszerre mentünk ki.
A barátom nekem sem magyar, vele nemrég voltunk Pálosszentkúton vonattal. Ha nem vagytok katolikusok, akkor is nagyon szép így tavasszal,van nem messze egy kilátó és egy madárles is.
Mi kirándulósabbak vagyunk, a következő célpont a Palicsi-tó/Szabadka.
Szegeden a Cinema Cityben péntekenként szoktak lenni feliratos filmek, illetve nemsokára lesz a Zsigmond Vilmos Filmfesztivál, amikor külföldi filmeket is vetítenek majd a Belvárosiban. A Grand Caféban is van egy művészmozi, ott is lehet, hogy találtok néhány jó filmet.
Egy-egy koncertre, vagy ha már olasz, operára el tudtok menni a Nagyszínházba. Mi is most egy koncertre megyünk két hét múlva, az nyelvismeret nélkül is élvezhető. :)
Kajak-kenuzás a Tiszán, vagy biciklitúra is játszhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!