Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szegeden milyen randihelyeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegeden milyen randihelyeket tudtok, ahova a külföldi bartánőmmel tudnánk elmenni? (angolul kommunikálunk egymással)

Figyelt kérdés
Moziban ritkán van feliratos film, színáz kilőve, szabaduloszobák közül nincs angol nyelvű, ha jól tudom. Fürdő és állatkert már megvolt. Várom az ötleteket, köszi előre is.

2022. febr. 13. 18:04
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Szeged egyetemi város. Ott majd mindenhol tudnak angoltot beszélni. A Google nem segít?
2022. febr. 13. 18:07
 2/9 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem érdemes írnotok egy emailt Code Game-nek, a szabadulószobásoknak. Budapesten nagyon sok szabadulószoba elérhető angolul is (annyi az egész, hogy a feladvány angol nyelven is le van írva), szerintem Szegeden is így lesz.
2022. febr. 13. 18:10
 3/9 anonim ***** válasza:
23%

[link]

A nők imádják!!!

2022. febr. 13. 18:10
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
John Bull Pub?
2022. febr. 13. 18:14
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

De tök jó! Gratula! Milyen származású barátnőd van? Én is szegedi vagyok és volt már kapcsolatom itt a városban mexikói lánnyal, aki erasmussal volt itt és itt tanuló dél-koreai orvostanhallgató csajjal is.

Mi még túrázni mentünk a rotary tanösvényen, ezen kívül utazgattunk a környéken egynapos túrákra. Pattanjatok fel a tram-trainre is. Menjetek el a füvészkertbe is. Télen az Anna-fürdőbe is érdemes elnézni, nem tudom ott voltatok-e, vagy fürdő alatt a napfényre gondoltál.

2022. febr. 13. 18:24
 6/9 anonim ***** válasza:
83%

Süti nem süti, Kék Elefánt kávézó, Füvészkert, tavasztól a Szent István téri Víztorony, Fehér-tó, Dóm & Dömötör Torony.

Átmehettek akár Makóra is a fürdőbe (Hagymatikum) és tavasszal a Lombkorona sétány is nyit, a Lombkorona sétánytól kb. 300 méterre van egy pici kalandpark (át lehet pl. a Maroson canopyzni).

2022. febr. 13. 23:35
 7/9 anonim válasza:
Crazy jump Szeged, a moravarosi Tesconal van.
2022. febr. 15. 11:11
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! :)

#1: Nem sokan beszélnek angolul és program sem akad annyi.

#2: Írtam több szegedi szabadulószobának is, de nincs angol nyelven elérhető.

#5: Olasz a lenyázó 😁

2022. febr. 17. 12:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Amikor német és svájci barátok látogattak meg minket, mi Ópusztaszerre mentünk ki.

A barátom nekem sem magyar, vele nemrég voltunk Pálosszentkúton vonattal. Ha nem vagytok katolikusok, akkor is nagyon szép így tavasszal,van nem messze egy kilátó és egy madárles is.

Mi kirándulósabbak vagyunk, a következő célpont a Palicsi-tó/Szabadka.

Szegeden a Cinema Cityben péntekenként szoktak lenni feliratos filmek, illetve nemsokára lesz a Zsigmond Vilmos Filmfesztivál, amikor külföldi filmeket is vetítenek majd a Belvárosiban. A Grand Caféban is van egy művészmozi, ott is lehet, hogy találtok néhány jó filmet.

Egy-egy koncertre, vagy ha már olasz, operára el tudtok menni a Nagyszínházba. Mi is most egy koncertre megyünk két hét múlva, az nyelvismeret nélkül is élvezhető. :)

Kajak-kenuzás a Tiszán, vagy biciklitúra is játszhat.

2022. ápr. 17. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!