Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Le vagyok maradva? 23F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le vagyok maradva? 23F

Figyelt kérdés
Még nem volt kapcsolatom, nem azért mert nem akartam volna hanem nem találkoztam össze megfelelő lánnyal. Nehéz dolog ez szerintem mert sok dolognak kell stimmelnie. Sokan piszkálnak emiatt. Annyira még nem vagyok öreg, még simán lehet:D Gondolom amúgy sem én vagyok az egyetlen akinek nem sikerült még találnia. Meg egyedül is el tudok lenni, de nyilván jó lenne egy társ:)
2022. aug. 10. 15:44
 1/3 anonim ***** válasza:
A napi 100 hasonló kérdés alapján nem vagy egyedül...
2022. aug. 10. 15:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Mi folyik itt , 23/24/25 ?

25 most te játszol a számokkal?

Mondom én , hogy debil vagy , debileknek nem nagyon jut nő

2022. aug. 10. 16:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Lesz aki azt mondja, hogy igen és lesz aki azt, hogy nem. Te magad döntsd el, hogy mit érzel.

Azt viszont nem ártana tisztáznod, hogy miért nem volt eddig. Mert az oké, hogy magasak az igényeid, de tudod is nyújtani a kívánt szintet?

2022. aug. 10. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!