Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
160/75 atlagos fej 35 mi a baj velem miert nem kellek???
20-as vagyok .... én meg egyedülálló anyuka vagyok ,27 évesen és ahogy emlitettem én is nagyon nehéz helyzetben vagyok . A szaros Tinder , 2 év alatt 15 randi, és senki nem vesz komolyan ( privatot nem kérek)
Látszólag manapság úgy kell kínezni mint egy insta modellnek hogy ha az ember tartós, normális kapcsolatot szeretne . Mondjuk nem szeretnek egy olyan felületes emberrel együtt lenni aki csak azt nézi hogy hogy nézek ki .
Eltorzult a világ, semmi túlzás nélkül! A sok hülyegyerek azt hiszi hogy palvin barbi meg bodi Szilvi a Nr.1 ( nem vagyok otthon abban hogy épp ki a menő) és ha csak egy pici hiba is van rajtunk akkor mi már a " selejt " vagy a Max " barátság extrakkal " kategóriába tartozhatunk.
En meg már konkrétan szrok bele ! Na ez nem volt túl nőies, de nekem is elegem van ! Én is csak azt hallom hogy karikás a szemem, ferde a fogsorom meg kövér vagyok . Leszarom ! Én így szeretem magam . Megprobalom kihozni magamból a maximumot, de nem egy balfek miatt hanem a saját erdekemben hogy jól érezzem magam a bőrömben!
Ha Te így érzed jól magad , akkor ne hallgass senkire ! Légy boldog az a legfontosabb és akkor talán bevonzod a boldogságot. Legalábbis én is megprobalok ennek alapján élni.
Na ennek örömére megnezem van e valami süti itthon .
Jo ejt mindenkinek !
"Itt nagyon a súlyodon lovagolnak"
Dehat nem lovagol, hanem teniszezik 😂
Amugy abban a kerdesnek latszo katyvaszban ott egy 35-os szam, gondolom az nem a labmerete, hanem annyi idos. 50 feletti pasiknak sztem kellene a kerdezo.....
38F incel
26os sztem az anyaddal allj össze ő talan 50 feletti ha te 38 eves luzer r
Letedre ennyit tudtal hozza tenni a temahoz! Szerencsetlen ostoba unatkozo fajanko!
A vesszo billentyut most sem sikerult megtalalni.... Nehez ugy teniszkonyokkel gepelni, nem all ra a kozpontozasra :)
38F incel
Te meg egy jó ronda dagadt valaki lehetsz. Engedd el, nem neked való ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!