Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
160/75 atlagos fej 35 mi a baj velem miert nem kellek???
Nőknél a normalis atlag suly magadssag minusz 110
Azaz 160-110= 50 kg
Vagy 165-110= 55 kg
Szóval 20-25 kg a plusz rajtad.
160/75 az duci. Igen. Túlsúlyos vagy. AZ ideális súlyod pedig 55 kiló lenne, 20 ilóval kevesebb, mint most. (Nézz meg egy BMI kalkulátort).
Képet nem mutatok, 169/51 vagyok.
Párom 164 és 62 kg mellett van rajta 3-5kg túlsúly. Tehát neked a kisebb termeted mellett ez brutális súlytöbbletet jelent. Ez már tonnamadonna szint. 40%+ elhízás. És ez után csodálkozol, hogy nem kellesz??
Bár amúgy ez is előny, mert legalább bárhol lehet a zsírpárnáidból 🅱️inát hajtogatni.
Nőként, nehéz helyzetben levo nőként írom hogy sajnos valószínűleg tényleg a külső lehet a gond. Nagyon sajnálom, manapság ilyen világot élünk. A kutyát nem érdekli milyen emberek vagyunk ha nem illunk bele az " idealba". Én 1.80 cm vagyok, 72 kilo voltam ( van egy 2 éves kisfiam ) most foghuzas utan sikerült lemenni 69re , amit épp el.....mert megettem fel kiló rantott karfiolt
Ugyhogy nem bántásként, mert tudom mennyire nehéz, de lehet egy picit le kellene fogyni. Habár vannak férfiak akiknek kifejezetten a teltebb nők jönnek be . Ha amúgy egy nyitott, kedves , értelmes no vagy , bizonyára megtalalod a hozzád illő párt . Sok sikert ! Fel a fejjel !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!