Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy lány azt mondja hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány azt mondja hogy neki kellenek a csalódások hogy meg tudjon becsülni az azt jelenti hogy sosem akar tőlem semmit, vagy majd évekkel később talán?

Figyelt kérdés
De komolyan mi értelme a csalódásoknak? Ki az a hülye akinek ez kell?
2022. aug. 4. 16:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ténylegesen van ilyen, de aki ezt így megfogalmazza, az lekoptatásnak szánja.
2022. aug. 4. 16:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég szar szöveg. Szerintem soha, semmikor nem akar tőled semmit, kár reménykedned.
2022. aug. 4. 16:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarja bunkón mondani, hogy lépj le
2022. aug. 4. 16:54
 4/9 anonim ***** válasza:
76%

Soha a büdös életben nem akar semmit.

De amúgy lopom a szövegét, nagyon jó egóhízlalás a frusztrált, nárcisztikus "nice guy"-oknak. Hátha így nyugodt szívvel lekopnak majd. :)

2022. aug. 4. 16:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez a régi "túl jó vagy hozzám" modernizàlt változata.

Offoló szöveg

2022. aug. 4. 16:59
 6/9 anonim ***** válasza:
94%
Talonban tart, hogy közben kiélhesse magát!
2022. aug. 4. 17:00
 7/9 anonim ***** válasza:
69%

Nyilvánvaló lekoptatás.

Nem értem miért nem lehet egyszerűen megmondani, hogy "bocsi de nem jössz be nekem" azt csá.

Ilyen dumáktól falra mászik az ember.

2022. aug. 4. 17:33
 8/9 anonim ***** válasza:

7

Az érem másik oldalát is nézd meg.

Nő vagyok, sok pasit utasítottam vissza életem során.

Mondjuk a 60%-uk udvariasan, normálisan fogadta, de volt egy jó 40%, aki nem. Ki tudja, lehet a %-ozásom még jóindulatú is.

De számtalanszor kaptam undorító szövegeket, akárhogy utasítottam vissza.

Pár példa:

Ha mondom, hogy barátom van, akkor jött, hogy "hol?", vagy, hogy csak az a foglalt, akin fekszenek, vagy megvádolt, hogy nincs is, és csak hazudozom, hogy lekoptassam őt. Olyan is volt, akitől a 4. visszautasítás után megkérdeztem, miért nem ért a szóból, és mosolyogva fejtette ki, hogy a mai kapcsolatok nem érnek már semmit, nem olyanok, mint az előző generációkban, ő nem fogja tiszteletben tartani, pláne, hogy a legtöbb párkapcsolat a nők korcs választásaira alapul.

- Ha nem indokoltam, hanem csak annyit mondtam, hogy nem szeretnék tőle semmit, akkor jött a nyakamra, hogy "miért", aztán bepöccent, hogy nem veszem emberszámba.

Ha megmondtam őszintén, miért nem jön be, akkor sokszor kaptam aljadék stílusú rúgdosást, megpróbálták az önbizalmam teljesen leépíteni, hogy én mekkora nagypofájú, beképzelt darab sz.ar vagyok, valójában egy épphogy átlagos nő, akit majd rommá használnak a jópasik, és úgy tönkretesznek, hogy nem fogok kelleni senkinek.

-Ha azt mondtam, hogy nem akarok most ismerkedni, mert nem akarok épp most kapcsolatot, akkor megesett, hogy kémkedett utánam az illető, és amikor lett barátom, akkor elkezdett írogatni, hogy minek kellett hazudozni.

- Volt, aki szimplán csak a nyakamra járt, zaklatott a visszautasítás után.

Ezek miatt próbálkoznak a nők mindenféle abszurd, sz.ar dumával. Próbálkoznak, hogy melyik válik be.

1-2 esetnél annyira elborult már az agyam, hogy durván odavágtam nekik. A legdurvább talán az volt, amikor az utcán nyomta a kreténségeit réges régen egy egyetemi csoporttársam, és végül hangosan kezdtem el mondani, hogy hagyjon békén végre a büdös francba, ne alázza magát, szánalom, amit művel, legalább 10x mondtam egymás után, hogy "HAGYJ BÉKÉN", minden járókelő odafigyelt már. Persze utána terjesztette, hogy mekkora ótvar, bunkó qrva vagyok, miközben ő volt az, aki miatt bepöccentem, és előtte hónapokig próbáltam udvariasan lekoptatni, és nem reagálni a sértő dolgaira.

Tisztelet az enyhe többségnek, aki nem ilyen.

2022. aug. 4. 17:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Kétfilléres goodbye.
2022. aug. 5. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!