Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért utasított el egy lány, mert neki még kellenek a csalódások hogy meg tudjon becsülni engem. Ez mennyire hihető?
Ez csak egy lerázás?
Vagy igaz?
Tényleg van olyan lány akinek csalódás kell hogy meg tudjon állapodni?
Még hogy a lányok érzelmesebbek mint a fiúk...mindig azokat a fiúkat utasítják el akik nagyon tudnák őket szeretni.
Lezárás, egyértelmű.
Nem kell elítélni, nőként írom, még éretlen, és valószínűleg nem is jössz be neki igazán. De persze ez csak feltételezés, elég kevés az info.
Én is voltam már így, szerencsére az értelmesebb srácok nem köveztek meg emiatt.
Semennyire nem hihető, csak úgy akart lekoptatni, hogy közben bókoljon valamit, mert kínos neki. Egyáltalán nem jössz be neki és kész.
Ja, és olyan is tudhat szeretni, aki bejön neki, ne erőlködj ezzel a "tudnám szeretni" szöveggel.
"mindig azokat a fiúkat utasítják el akik nagyon tudnák őket szeretni"
Itt már látszik is miért nem kellesz neki. Ilyet a piponya luzerek írnak valószínűleg papucs vagy egy nőnek nem az kell és meg hülye is lehetsz ha ez a szöveg amit mondott neked nem esett le, hogy nem akart elküldeni a picsába. Gondolom még jó képű sem vagy a rondák jönnek ilyen szöveggel. És valószínűleg még filléres csávó is vagy magyarul esélyed nincsen semmi normális nőnél és erről csak te tehetsz. Változtass a dolgokon
"mindig azokat a fiúkat utasítják el akik nagyon tudnák őket szeretni."
Kevered a dolgokat. A nyálas, csöpögős megnyilvánulás valami más. Volt nekem is egy olyan srác, aki rettentő romantikusnak és érzelmesnek hitte magát, dettó ugyanez, hogy ő mennyire tud szeretni, aztán a valóságban csak a saját nyálába fulladt bele. Engem speciel a hideg ráz a túlzott csöpögéstől, pedig romantikus vagyok, de ez nagyon nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!