Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gimis csalódások után jobb lesz az egyetemen?
Sajnos eddig elég szerencsétlen voltam szerelem-témában, 18 éves koromig csak 1 rövid kapcsolatom volt. Mostanában rengeteget gondolkoztam azon,hogy vajon nem lehetetlenek-e az elvárásaim, vagy nem 'szabotálom'-e esetleg akaratlanul is a dolgokat. 18 éves lány vagyok, nagyon nagyon koravén és érett. Sosem voltam bulizni, nem cigiztem, drogoztam, stb. Antialkoholista családból származom, valószínűleg ezèrt is tabu nálam pl a tömény alkohol fogyasztása, vagy úgy un block a rèszegség. Viszont egyébként nem vagyok szürke vagy unalmas (legalábbis remélem :) ), rengeteget járok színházba, imádom az olasz szkeccsfilmeket, a kosztümös filmeket...èrdekel az irodalom,a politika. Jó tanuló vagyok, 3 nyelven beszélek, van jövőképem, terveim.
A kérdés igazából az lenne,hogy így,ilyen tulajdonsagokkal több esélyem lesz találni valakit az egyemetemen,aki elfogad olyannak,amilyen vagyok? A gimiben én vagyok a furcsa,konzervatív, 'sok vizet nem zavar' lány.
Pont az nem lesz az egyetemen ami gimiben igen. Nem leszel elkönyvelve semmilyen lánynak, ugyanúgy tekintenek rád majd, mint a többiekre ergo jobban kinyílik a világ :)
Én fiú vagyok, nekem a környezetváltás miatt indult be ipari méretekben a csajozás és sikerült a crush-ommal összejönni :D Úgyhogy hálás vagyok azért, hogy egyetemre jöttem, neked is jobb lesz ;)
Szerintem jól érzed és a nagy elvárásaid vagy a szabotálásod miatt nem megy a dolog. Valószínűleg jó pár srác elfogadna, csak te nem fogadod el őket. Ne gondold, hogy az egyetemen mindenki érett és komoly lesz vagy bármi hasonlót.
Amilyen tulajdonságokat írtál, azokkal nincs semmi gond.
Sikeresebb lehetsz az egyetemen, ha figyelmes vagy és nyitott a szociális élet adta lehetőségekre.
Vidéki egyetemre jártam, ahol a leírtakhoz hasonló jellegű lányok vonzottak (lévén, hogy engem sem a buli és az ivászat éltet). Srácként ennél a „rétegnél” ismerkedésre vonatkozóan az alábbi tapasztalataim voltak:
1: Aki ilyen érdeklődésű, de már alapból úgy érkezik egyetemre, hogy párkapcsolata van, ergo a tipikus foglalt – várhattam, hogy megromoljon a kapcsolata és legyen esélyem, de…
2: Aki ilyen érdeklődésű és egyedülálló, az leginkább olyan introvertált volt, hogy órák után összecsapta könyveit és „jó tanuló” módjára sietett elérni a következő buszt/villamost stb.., hogy minél előbb otthon/albiban legyen és még véletlenül sem adott a nap végi szociális életre – eredményt nem értem el náluk
Szóval biztosan lesz Neked is lehetőséged, mert keresik ezt a kategóriát is, csak észre kell venni az illetékeseket, továbbá minél több programon részt kell venni és beszélgetni az ott levőkkel (nem csak jelen lenni) hogy megismerjenek.
Egyetemen és máshol is még mindig a baráti kör a legnagyobb „turkáló”, ahol lehet ismerkedni és barátot/barátnőt találni. Sok sikert!
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!