Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gimis csalódások után jobb lesz az egyetemen?
Sajnos eddig elég szerencsétlen voltam szerelem-témában, 18 éves koromig csak 1 rövid kapcsolatom volt. Mostanában rengeteget gondolkoztam azon,hogy vajon nem lehetetlenek-e az elvárásaim, vagy nem 'szabotálom'-e esetleg akaratlanul is a dolgokat. 18 éves lány vagyok, nagyon nagyon koravén és érett. Sosem voltam bulizni, nem cigiztem, drogoztam, stb. Antialkoholista családból származom, valószínűleg ezèrt is tabu nálam pl a tömény alkohol fogyasztása, vagy úgy un block a rèszegség. Viszont egyébként nem vagyok szürke vagy unalmas (legalábbis remélem :) ), rengeteget járok színházba, imádom az olasz szkeccsfilmeket, a kosztümös filmeket...èrdekel az irodalom,a politika. Jó tanuló vagyok, 3 nyelven beszélek, van jövőképem, terveim.
A kérdés igazából az lenne,hogy így,ilyen tulajdonsagokkal több esélyem lesz találni valakit az egyemetemen,aki elfogad olyannak,amilyen vagyok? A gimiben én vagyok a furcsa,konzervatív, 'sok vizet nem zavar' lány.
#10: Szóval a tipikus, gyk-n panaszkodó csajszint.
Egy hasonlóval én is találkoztam. Egy csaj kiírt egy kérdést és panaszkodott, hogy a nagy orra miatt senkinek sem kell. Beszélgettünk itt kicsit, mert rám írt. Tök jól eltudtunk dumálni. Mondtam, hogy engem nem zavarna az orra. Előadta, hogy őt nem érdekli a külső. Face profilt cseréltünk és tádám... Írtam, de többet nem válaszolt.
Az ilyen magukat komolynak előadó csajok, itt általában a legfelszínesebb és leghisztisebb csajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!