Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi után mi a helyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi után mi a helyes tennivalója egy nőnek?

Figyelt kérdés

4 éve szingli (nő)vagyok folyamatosan. Végre volt randim álmaim pasijával. Ő hívott el. (Én 36, ő 41) Elutasított a randi után, nem keres.

Én már 1,5 éve szerelmes vagyok belé. Minden téren; külső-belső tulajdonságok és a személyisége miatt ő az ideálom.

Az első randi után ami szombaton volt nem keres, 2 nap telt el.

A randi végén szó szerint azt mondta, hogy legyen folytatás, cseteljünk és még találkozhatnánk.

Ma reggel jó munkát kívántam neki és megköszönte és viszont kívánta de azóta se írtunk semmit egymásnak.

Nagyon szomorú vagyok. Mit tegyek?

Annyira kétségbe vagyok esve, közben meg már öregnek is érzem magam ehhez.

Vajon van esélyem? Miért nem ír? Ha fog mikor?

2022. aug. 1. 20:33
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

És most a 2. randi után is várjam meg míg ő keres? Vagy írjak én? Mit? Mi a helyes? Kérlek írjatok, segítsetek.

Köszönöm.🥺❤️

Amúgy írnál nemet és kort? Köszönöm!

Gabi, 36 éves.

2022. aug. 6. 15:02
 22/27 anonim ***** válasza:

Nyugodtan keresheted, ha egyértelmű lett randi alapján, hogy mindketten folytatni akarjátok.

Csak ne vidd túlzásba!

2022. aug. 6. 20:47
 23/27 anonim ***** válasza:
Most már keresheted :)
2022. aug. 7. 01:57
 24/27 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
2023. febr. 12. 19:16
 25/27 A kérdező kommentje:

Múlt hét csütörtökön lefeküdtünk itt egymással nálam. Azóta meg ignorál. Nem olvasta el napokig az uzenetem, aztán néhány nap múlva azt írta hogy nem ér rá ezzel foglalkozni.

Ez volt szerdán. Azóta semmi. Sajnos. Kb. meghalni van kedvem, szégyellem is magam. És nem tudom hogy hol vagy mit rontottam el.😢🖤💔🥺

2023. febr. 12. 20:44
 26/27 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom! Ez gusztustalan viselkedés a részéről! :(

Hogy vagy most? Neked egyáltalán nincs mit szégyenlened, semmi rosszat nem tettél, ellenben a férfival! Egyáltalán nem korrekt a viselkedése... Sikerült tisztázni azóta a dolgokat?

2023. febr. 18. 22:27
 27/27 anonim ***** válasza:

#25!

Nem rontottad el, ennyit akart tőled. Valószínűleg már a legelején eldöntötte.

2023. febr. 19. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!