Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi után mi a helyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi után mi a helyes tennivalója egy nőnek?

Figyelt kérdés

4 éve szingli (nő)vagyok folyamatosan. Végre volt randim álmaim pasijával. Ő hívott el. (Én 36, ő 41) Elutasított a randi után, nem keres.

Én már 1,5 éve szerelmes vagyok belé. Minden téren; külső-belső tulajdonságok és a személyisége miatt ő az ideálom.

Az első randi után ami szombaton volt nem keres, 2 nap telt el.

A randi végén szó szerint azt mondta, hogy legyen folytatás, cseteljünk és még találkozhatnánk.

Ma reggel jó munkát kívántam neki és megköszönte és viszont kívánta de azóta se írtunk semmit egymásnak.

Nagyon szomorú vagyok. Mit tegyek?

Annyira kétségbe vagyok esve, közben meg már öregnek is érzem magam ehhez.

Vajon van esélyem? Miért nem ír? Ha fog mikor?

2022. aug. 1. 20:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Sajnàlom.Nem értem miért hitegetett a randi végén akkor. Nekem vplt aki meg akkor elmondta bàr jòl érezte magàt de nem tudja elkepzelni velem a folytatast. Akkor sírtam de korrektebb volt mintha még napokig hagy reménykedni.
2022. aug. 2. 09:44
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha 1,5 éve szereted akkor elég egy oldalú lett volna a kapcsolat, te rajongsz érte, ő még esetleg kezd csak érezni valamit, de elriasztja az hogy már maximalisan az övé vagy, teperni se kell

Sajnálom, tudom mit érzel

Hidd el, lesz majd más aki másképp idealisabb ne keseredj el ♥️

2022. aug. 2. 10:10
 13/27 A kérdező kommentje:
Úgy megbonyolítjuk mi emberek az életet! Miért kell ezt? Miért nem hagyja, hogy szeressem. :(
2022. aug. 2. 10:24
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Nézd ö adott esélyt de nem jöttél be neki mégsem, annak semmi értelme nem lenne ha ö nem viszonozza csak hagynà.

Ne csüggedj majd talàlsz valakit aki Téged akar!

2022. aug. 2. 11:31
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom. Ezek szerint mégsem illetek annyira össze mint ahogy képzeled. Mert akkor ő is ezt érezné.

Lesz majd más, akivel ez az érzés kölcsönös lesz, csak ne zárkózz be.

2022. aug. 2. 17:08
 16/27 anonim ***** válasza:
64%

2-3 napig nem kell izgulni, teljesen rendben van, ha nem keres. Én mindig azzal rontottam el, hogy randi után még írtam. Sosem volt folytatás.

Amikor vártam 2-3 napot, akkor mindig volt következő randi.

Viszont, ha egy 3-4 nap után sem jelentkezik, akkor valamiért nem kér belőled. Van ilyen.

2022. aug. 3. 10:38
 17/27 anonim ***** válasza:
67%

Szia

Alakult valami kérdezö?

2022. aug. 3. 11:07
 18/27 A kérdező kommentje:

Szia, igen kedd este.🙂🙂🙂💝Moziba hívott.❤️❤️A top gun2-t nézzük meg. Aztán tegnap este is írt csak úgy.🙂🙂🙂🙂Olyan boldog vagyok.❤️❤️❤️❤️

Köszönöm a kérdést.❤️❤️❤️

2022. aug. 4. 06:12
 19/27 anonim ***** válasza:
De jó, remélem jól alakul a későbbiekben is! 😊
2022. aug. 4. 23:41
 20/27 anonim válasza:
36%

Elnézést, én a 8-assal értek egyet.

Ha valakinek tényleg jól sikerült a randi, az egyszerűen biztosan jelezni fog, hiszen amit le is írt, az lenne a normális.

Amit én gondolok az az, hogy a mai világban ezt nagyjából sokan ugy kezelik, mint egy árajánlat kerest. Elhivom randira (ez az ajanlat keres), ott kap valamilyen interakciót, ez az az ajánlat es kb mindig az a valasz hogy köszönöm majd értesítem.

Ez szerintem is iszonyú gáz. De sajnos ez van. A mai világ es a mai kornyezet ezt teszi lehetővé. Ez néha nagyon fáj, néha simán elengeded.

Nem kéne hogy igy legyen. De mivel ilyen most a vilag. Igy fog mukodni. A medve nem jatek. De ami nem ol meg az megerősít. Hidd el nekem. Tul vagyok nem egy nem ketto ilyenen. Eljutsz oda hogy ezeket szo szerint leszard. Addig nehez. Es oszinten kitartast. De elobb utóbb te leszel nyero szituban :) csak legy magabiztos :)

2022. aug. 5. 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!