Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy viszonylag új baráti társaságon belül több fiú hív találkozni egy lányt, akkor a lány részéről mi a helyes viselkedés?
Figyelt kérdés
Ha nincs egyikkel se látványosan kialakulóban semmi, de mindegyik fiú kedves, szimpatikus, stb. A lány pedig nyitott természetű, szívesen beszélget, ismerkedik barátilag addig a pontig, amíg valakivel komoly nem lesz.2022. jún. 21. 22:42
A kérdező szavazást indított:
Egynek igent mondani, a többit visszautasítani
Mindegyiknek lehet igent mondani, hiszen egyetlen találkozó még baráti is lehet
Egynek igent mondani, a többinek se igent, se nemet
Senkinek nem mondani igent
21 szavazat
1/9 anonim válasza:
Nemet mondani mindegyikre. Ez a kis affér tönkre tudja tenni a baráti társaságot, ez pedig úgymond a lány lelkén száradna.
Bármit is tenné, kitudódna. Kezdetekben lehet ő lenne a rejtélyes bájos idegen, akire mindenki vágyik, de ha netán lefekszik valakivel, közben meg a másikkal is randizik, az nagyon nagyon hamar kiderül és egyből a bájos idegenből a társaság qrvája lesz.
2/9 anonim válasza:
Én visszautasítanám mindegyiket. Egyrészt sok hal van még abban a bizonyos tengerben, nem kell nekem barátságokat tönkretenni és baráti kört szétrobbantani azért, hogy randizni menjek valakivel vagy legyen párom. Másrészt sajnos azzal is érdemes számolni, hogy mi lesz, ha nem úgy alakul, ahogy terveztük. Hogy milyen lesz utána ugyanabban a baráti körben lenni, ahol valakivel smároltál/randiztál/több. Milyen lesz ide a következő párod behozni és bemutatni. Én sem örülnék neki, ha ilyen exes szekta lenne a párom baráti köre, nem egészséges. Nekem nem érne ennyit a szerelem.
3/9 anonim válasza:
Hívd meg az összeset egy gangbang party-ra és válassz a teljesítmény alapján. Így nincs sértődés.
4/9 anonim válasza:
Igyekeznék kicsit jobban megismerni őket, és úgy dönteni - már ha egyáltalán akad köztük 1 is, akiben látsz fantáziát. Privát talik kitudódhatnak, és rosszul veheti ki magát akkor is, ha amúgy semmi nem történt. Inkább a közös eseményeken igyekezz velük építeni az ismeretséget.
5/9 anonim válasza:
És a fiúknak nem kell viselkedniük?
6/9 A kérdező kommentje:
Csak randi (=beülés, beszélgetés) lenne maximum az, ami 1-nél több emberrel szóba jön, minden más természetesen nem. Köszönöm a válaszokat!
2022. jún. 22. 13:41
7/9 anonim válasza:
Chatelj 1-2 napig mindenkivel, meg gondolom élőben is láttad őket. Mindez elég kell legyen ahhoz, hogy tudd, ki érdekel, ki nem. Úgyse fog egyszerre annyi srác egyformán bejönni neked...
8/9 anonim válasza:
Meggondolandó, hogy sok fiúra egyetlen lány...
Céljuk van a lánnyal...
9/9 anonim válasza:
Én ilyen esetben inkább visszautasítanék mindenkit, ha nem egyértelmű, hogy az egyik nekem is nagyon-nagyon tetszik. A baráti társaságon kívül is akad kedves, értelmes srác, akivel van esély valaminek a kialakulására, és akkor legalább azt elkerülöm, hogy miattam összevesszenek a srácok meg feszültség legyen, hogy miért pont a Béla, meg hogy lehettünk olyanok, hogy összejöttünk, amikor a Karcsinak meg a Lajesznek is tetszettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!