Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandóan úgy állítja be,hogy én vagyok a hibás.Milyen viselkedés ez?22/L
Eleinte csak barátok voltunk,aztán kezdett több alakulgatni,megkedveltem,már egy párszor le is fekudtunk.
De csinált olyat az utóbbi időben, hogy látványosan nézegetett meg előttem másokat úgy, hogy közben a reakciomat nézte,aztán mindig van valami,amivel megbánt,aztán valamivel mindig kivágja magát,vagy olyat mond,tesz.
Elmagyaráztam neki,hogy vannak dolgok,amik szarul esnek
Az utobbitol kezdve addig,hogy mikor meg kellett védeni sem védett meg.
Mondta anno,hogy kedvel engem
De neki az volt a célja hogy én kedveljem őt.
Akármit írok,akármit csinálok,úgy jön ki,hogy én vagyok a Sz*R
Bocsánatot nem képes kérni és azt érezteti,hogy én nem tudok semmit hozzá képest,csak az a jó,amit ő hisz.
Nem vagyunk együtt,hála istennek,csak alakult valami.
Tudom,hogy el kéne engedni,de nehéz.
Főleg,hogy voltak neki bőven jó dolgai.
Néha azt éreztem tényleg kedvel,és szeret velem lenni
Most meg lassan én érzem magam rosszul hogy biztos én vagyok a rossz az én hibám,én is csak egy hisztis picsa leszek a szemében,mint a többi.Holott semmi probléma nem lenne,ha nem így viselkedne.Undorito,és megalázó.Csak tudnám hogy engedjem el.
Gyerekes. Szimplán azért provokál, hogy a figyelmed fenntartsa.
Ez még szexkapcsolatban is szánalmas. Nagyon könnyű elengedni, a közelébe sem kell menni.
Ha a barátod lett volna valaha, akkor nem játszmázna! Ezt viszont csak azzal lehet, aki hagyja, csak annyit kell tenned, hogy ignorálod.
Haha, olyan durva h szinte ugyanolyan szitukat olvasok, mintha én írtam volna ki.
Megmondtam neki, h manipulatív aztán h ne keressen többet. Sajnáltam mert kedveltem, de rájöttem, h ő nem mert akkor nem így tenne. Hagyd a francba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!