Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi után mi a helyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi után mi a helyes tennivalója egy nőnek?

Figyelt kérdés

4 éve szingli (nő)vagyok folyamatosan. Végre volt randim álmaim pasijával. Ő hívott el. (Én 36, ő 41) Elutasított a randi után, nem keres.

Én már 1,5 éve szerelmes vagyok belé. Minden téren; külső-belső tulajdonságok és a személyisége miatt ő az ideálom.

Az első randi után ami szombaton volt nem keres, 2 nap telt el.

A randi végén szó szerint azt mondta, hogy legyen folytatás, cseteljünk és még találkozhatnánk.

Ma reggel jó munkát kívántam neki és megköszönte és viszont kívánta de azóta se írtunk semmit egymásnak.

Nagyon szomorú vagyok. Mit tegyek?

Annyira kétségbe vagyok esve, közben meg már öregnek is érzem magam ehhez.

Vajon van esélyem? Miért nem ír? Ha fog mikor?

2022. aug. 1. 20:33
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
75%

De hogy sikerült maga a randi?

Te is írhatsz neki de ne nyomulva éd ha arra se ír hagyd.

De még simàn lehet hogy fog keresni.

2022. aug. 1. 20:37
 2/27 anonim ***** válasza:
88%
Még egyszer megpróbálhatsz közeledni de valdzeg szerinte nem sikerult olyan jol az a randi. Az meg semmit.nem jelent ha eloben mar masodikrol beszel. Eloben mindenki
2022. aug. 1. 20:42
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Most már semmit ne tegyél. Írtál neki rani után elsőként, most nála a labda.
2022. aug. 1. 20:44
 4/27 A kérdező kommentje:
Amúgy én úgyérzem, hogy jól sikerült a randi. Sokat beszélgettünk, 2 órán keresztül tartott. Nagyon szeretném őt! Legszívesebben elmondanám neki, hogy bele vagyok zúgva! 💔🖤💖
2022. aug. 1. 20:55
 5/27 anonim ***** válasza:
87%

Valaki nem a facen (vagy a neten) él, főleg ebben a korban. Simán lehet hogy még valamit csinál, de hamarosan ír. Mi is mindig csak este írunk, (1 évvel vagyunk idősebbek nálatok).

Minden esetre egy alkalom után ne éld még magad bele semmibe. Szerintem ráírhatsz, de max egy köszönés, meg egy "milyen napod volt" tipusú kérdés, semmi több.

2022. aug. 1. 21:00
 6/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Én sem abban élek, ő meg nagyon nagyon nem.

Igyekszem nem beleélni magam.

Most várok… ha egy hét múlva sem keres, elengedem. 🥺

2022. aug. 1. 21:04
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Tudom milyen rossz most Neked, de jó szándékból írom, hogy ez a pasi nem akar Tőled semmmit, ha nem így lenne, akkor igenis keresne. Ne alázkodj meg, ne írj neki.

Én azt vettem észre, hogy semmit nem jelent, hogy a randi végén mit mondanak, volt aki ugyanezt mondta nekem, utána meg ghostingolt, de ez csak 1 a sok közül. Sajnos felejtős, de azt nem tudom, miért.

2022. aug. 1. 21:37
 8/27 anonim ***** válasza:
92%

Felvázolom nálam ez hogy müködött amikor randiztam.

Megbeszéltük a randit, minden jól zajlott, nálunk egész napos volt. Megbeszéltük hogy lesz folytatás. Elváltunk. Nagyjából tudtam hogy mikorra kéne hazaérnie. Akkor még felhívtam egyszer este, hogy remélem rendben hazaértél, és megköszöntem azt hogy megtisztelt a jelenlétével. Ezzel megerősítettem hogy tényleg komolyan gondolom. Nem tudok folyamatosan chatelni, így reggel felhívtam egy pár perc erejéig. Este viszont hosszasan beszélgettünk. Ha fontos valaki számomra, és azt szeretném hogy együtt legyünk úgy kalkulálok hogy legyen idő a beszélgetésre, főleg a kapcsolat kezdetén.

Te kerested, nem csapta le a labdát. Szerintem semmi nem indokolja azt hogy valaki 2 napra eltünjön, ezzel kétségek között hagyja a másikat. Ha chatelni nem is szeret, egy telefonhívást meg lehet ejteni.

2022. aug. 1. 21:39
 9/27 anonim ***** válasza:
41%
Van valami 3 napos szabaly, azt még várd meg. A férjem is a 3. Nap este írt addig semmi 🙈
2022. aug. 2. 00:36
 10/27 A kérdező kommentje:

Nagyon szomorú, csalódott vagyok. Annyire reménykedtem. :( De erős leszek és nem írok neki többet. Elengedem. :(

Köszönöm a válaszokat.

2022. aug. 2. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!