Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Másodszorra már jó lettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másodszorra már jó lettem volna neki, meg akartam leckéztetni és mégis ő koptatott le? Mit csináltam rosszul?

Figyelt kérdés

Régebben egy csaj mást választott helyettem csak azért mert én nem rohantam úgy az ismerkedéssel, hagytam volna lassan mindent kibontakozni. Aztán szakítottak és a csaj elkezdett nekem jeleket küldeni, bátorítani. Nem tudtam mit tegyek és a haverok azt tanácsolták, ne vegyem komolyan a csajt, közeledjek hozzá, vigyem ágyba aztán ennyi, többet nem érdemel (itt gyakorin is láttam ilyen tanácsokat). Rá is írtam, sokat beszélgettünk, flörtöltünk, egyszer találkoztunk is (csak beszélgettünk). Aztán viszont egyre tartózkodóbb lett majd írta, hogy az az érzése én csak szexelni akarok vele, az alapján ahogy vele dumálok. Pedig írtam neki, hogy komoly kapcsolatot akarok de azt mondta, írni bármit lehet.

Az volt az utolsó üzenete, hogy anno is adott volna nekem esélyt de túl teszetosza töketlen voltam és azt gondolta nem akarok semmit. Most meg ismét elcsesztem ezzel. Hogy jött rá, hogy mit akarok? Mit tudok tenni? De nem akartam nevetséges szamár se lenni ló helyett. Kár volt a haverokra hallgatni? Van itt olyan aki hasonló helyzetbe került?

2022. júl. 25. 15:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

keress fel szakembert.

Itt sírsz már hónapok óta.

Hogy jött rá? Úgy, hogy nem hülye, te meg túl átlátszó voltál.

2022. júl. 25. 15:23
 2/9 anonim ***** válasza:
21%

Korábban sem tetszettél neki es most sem

Szakitas után néha elovesz vki egy vigaszt vagy lelkiszemetest hogy érezze kell más pasiknak, de ez nem szól arrol is, hogy valoban kellenél neki mint pasi is

2022. júl. 25. 15:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem tudsz tenni, 2x elrontottad, 3. esélyed nem lesz!
2022. júl. 25. 15:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Tehát meg akartad leckéztetni, csak szexet akartál tőle. Ő meg rájött. Okos lány.
2022. júl. 25. 15:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy szánalmas nyominger vagy. Ismerkedés alatt nem tartozik neked semmivel, semmi alapod nincs megleckéztetni. Jogosan hitte, hogy nem akarsz semmit, vagy, hogy csak úgy elvagy vele, de nem vagy érte túlzotta oda. Más meg rendesen udvarolt.

Nem nevetséges szamár lettél volna, hanem akart adni egy újabb esélyt a dolognak (sajnos), mivel tetszel neki.

Ha én lennék a helyében, és egyszer is megtudnám, hogy meg akartál leckéztetni gyakorlatilag a semmiért, és kihasználni a testemet, széttaposnálak mentálisan, megaláználak, mindent megengednék magamnak, egy lopkodós 8 éves cigánygyereknek több tiszteletet adnék, mint neked.

2022. júl. 25. 15:53
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Hiába van lepontozva a kettes, totál neki van igaza. Mint ahogy a lepontozó nők is hiába tagadják, ők is pont ugyanígy viselkednek. Nem jött be a másik, egyedül érzi magát, te meg jó lettél volna arra, hogy kis ingyen validációt adj neki pár hétig-hónapig.
2022. júl. 25. 15:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem majd azt én megmondom, hogy így viselkedtem-e valaha, vagy nem. Senkit nem szedtem elő azért, hogy adjon nekem "ingyen validációt", csak olyannal ismerkedtem, randizgattam, aki tetszett.

Annak adtam második esélyt (pláne úgy, hogy én kezdek el újból jeleket adni), aki nagyon tetszett.

Szánalmas, sérült kis görény az olyan, aki azt, hogy xy "mást választott HELYETTE", valami bűnténynek veszi, és képes lenne ezért hazudozni, kihasználni. Nem megcsalta, nem tartozott neki semmivel még.

2022. júl. 25. 16:03
 8/9 anonim ***** válasza:

Alábecsültétek a csajt és ezek szerint nem hülye.

Szerintem az a legjobb megoldás, ha őszintén elmondod neki az igazat aztán bocsánatot kérsz tőle. A többi rajta függ, hogy meg tud ezért bocsátani vagy sem.

Ha akarsz tőle valamit, akkor azt is közöld,de vedd számításba hogy ezek után lehet el fog küldeni.

Nagy marha voltál hogy ezt tetted, mert adott volna új lehetőséget amit elcsesztél

2022. júl. 25. 20:50
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A lány valamit látott benned, ezért adott volna egy második esélyt. De szerencsére végül az eszére hallgatott, gondolom okos lány és átlátott rajtad.
2022. júl. 28. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!