Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha irodában dolgozom, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha irodában dolgozom, de éhbérért, érdemes ezt randin titkolni a nők előtt?

Figyelt kérdés

Igazából egy biorobot vagyok, ilyen csicskás. Mondjuk lehet a nők kiszagolják a pénz hiányát pl. abból hogy busszal érkezem a randira, illetve olcsó ruházatban.

F/31

2022. júl. 25. 10:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nyilván nem túl jó, de nem találtam jobbat. Ózdon lakom, itt nincs minden bokorban munka, pláne nem jól fizető.
2022. júl. 25. 11:07
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ismétlem a kérdést, mi tart vissza attól, hogy kitanulj valamilyen szakmát?
2022. júl. 25. 11:39
 13/20 anonim ***** válasza:

Amint látom, ráhibáztam arra, hogy ki is vagy te, Kérdező. Csak azt nem értem, hogy miért csinálod azt, hogy magánéleti dolgokat fecsegsz ki az oldalon, úgy, hogy az incelséget sem rejted el

Már lassan össze lehetne állítani az élettörténeted a kérdéseid alapján, mivel huszonéves korodtól itt vagy, ráadásul még képet is osztottál meg. Na, de azt csinálsz amit akarsz. Csak gondoltam szólok, nehogy ciki helyzetbe kerülj a kérdéseid miatt.

#5 voltam

2022. júl. 25. 11:50
 14/20 anonim ***** válasza:
Tanulj új szakmát. Párom is 31 éves, most kezdi a villanyszerelő szakmát. Úgy hogy mellette a mostani sem rossz.
2022. júl. 25. 12:56
 15/20 anonim ***** válasza:

Ozdon van iroda? :)

En 2002-ben vegeztem villanyszerelokent, akkoriban, az ordas gyurcsanyizmusban (kezdo villanyszerelokent) mar annak is orultunk hogy kifizettek a munkankat.... Akkoriban meg nem nagyon lehetett kulfoldre maszkalni..... :)

38F incel

2022. júl. 25. 13:29
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Soha életemben nem találkoztam olyan pasival, akin 15 ezres póló lett volna. Ha LÁTSZIK, hogy ócska a ruhád, az azért van, mert régi, elhordott, ocsmány. Arra nincs mentség. Bármikor vehetsz normálisan kinéző, egyszínű pólókat 1-3 ezer ft-ért.
2022. júl. 25. 13:35
 17/20 anonim ***** válasza:

15#

De most lehet menni kintre is. Sőt jó szakemberre mindig van kereslet. Ő anno az iskolát elkezdte de nem fejezte be. Nem újdonság neki a villanyszerelés, most is hívják.

2022. júl. 25. 13:40
 18/20 anonim ***** válasza:
Én megengedhetném magamnak, hogy 15 ezres pólókban járjak, de 8 ezernél nem adok többet, nagyon max 10. Bár én majdnem 4x annyit kapok, mint te. Igaz kb életem nincs, annyit dolgozok.
2022. júl. 25. 15:23
 19/20 anonim ***** válasza:
Nade hogy jutsz el a randiig?
2022. júl. 25. 20:35
 20/20 anonim ***** válasza:
18as vagyok, néha összejön egy-egy alkalmi.
2022. júl. 25. 20:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!