Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha irodában dolgozom, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha irodában dolgozom, de éhbérért, érdemes ezt randin titkolni a nők előtt?

Figyelt kérdés

Igazából egy biorobot vagyok, ilyen csicskás. Mondjuk lehet a nők kiszagolják a pénz hiányát pl. abból hogy busszal érkezem a randira, illetve olcsó ruházatban.

F/31

2022. júl. 25. 10:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Na, hogy sikerült? A meki után azért ez csak, csak előrelépés. Bár, amúgy, akár tanulhatnál is valamit. Egyrészt, nem árt, ha az érettségin túl van valami amire támaszkodhatsz, másrészt, egy szakma jobban is fizetne.
2022. júl. 25. 10:18
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy szegény vagy, nem kéne igénytelennek is lenni. Menjél kilós Hádába, ott kapsz fillérekért jó ruhákat.

A munkahelyedet meg minek tartod meg? Kezdjél álláskeresésbe, aztán amikor már van jobb ajánlatod, felmondasz. Mindenki így csinálja manapság.

2022. júl. 25. 10:19
 3/20 A kérdező kommentje:

Nem előrelépés..még annyit se fizetnek mint ott...csak jobban hangzik... s ahogy nézem itt előrelépési lehetőség nem nagyon van.

Igénytelen? Tiszta ruhában jelenek meg, nem vagyok mosdatlan se, meg szoktam borotválkozni is. Az tény hogy a göncök olcsók rajtam, nekem nincs pénzem menő 15 ezer forintos pólókra.

2022. júl. 25. 10:22
 4/20 anonim ***** válasza:
Pénzben mennyit jelent?
2022. júl. 25. 10:37
 5/20 anonim ***** válasza:
95%
Te vagy az Balázs?
2022. júl. 25. 10:37
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
A páromnak van pénze. Itthoni viszonylatba nézve elég jó a fizetése. Nem hord 15 ezres polókat😅 amiket én turizok használt ruhákat azokat hordja ő is, meg én is. 20 éves kocsival járunk, mert ennek alacsony a fogyasztása. Hidd el, nem a ruha teszi az embert.
2022. júl. 25. 10:38
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Veled nem az a baj, hogy nem 15 ezres pólókat húzol magadra. Ez viszont már rengetegszer ki lett itt vesézve.
2022. júl. 25. 10:48
 8/20 A kérdező kommentje:
4: 150 nettó.
2022. júl. 25. 10:55
 9/20 anonim ***** válasza:

Az igen öcsém!

Megéri az neked?

2022. júl. 25. 10:58
 10/20 anonim ***** válasza:
Ne lekicsinylő hangnemben olvasd!
2022. júl. 25. 10:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!