Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Penz legyen nalad", most ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Penz legyen nalad", most ő ezt komolyan mondta nekem első randi előtt?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy fiuval, beszeltunk telon es beszeltuk a talalkozot, es azt mondta " penz legyen nalad es add ide nekem" , es nevetett...nyilvan nem gondolta komolyan hogy adjak neki penzt, viszont szerintem ezzel probalt ra vezetni hogy legyen nalam penz mert nem fog meghivni annak ellenere hogy szerintem illo lenne es elso randirol van szo amire ő hivott meg.

Szerintetek is errol van szo?

Ki is abrandultam most egy kicsit hogy lehet ilyet mondani? :D

Nem is az a resz hogy "add nekem ide" mert ezt nem gondolta konolyan de az hogy penz legyen nalad..nem tudok eszhez terni

En 22 ő 23 eves

2022. júl. 19. 18:33
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Szerintem inkabb vissza mondom ezt a randit mert teljesen elment ettol a fiutol a kedvem. Még nem is talalkoztunk de már azon van az esze hogy ő biztos nem fizet helyettem?
2022. júl. 19. 18:35
 2/21 anonim ***** válasza:
97%
És gondolj bele, hogy a beetetési szakaszban vagytok, a jó oldalát mutatja. :D
2022. júl. 19. 18:35
 3/21 anonim ***** válasza:
17%
Az is lehet, hogy csak viccelt, csak nem ment át poén.
2022. júl. 19. 18:37
 4/21 A kérdező kommentje:

Ezaz, hogy nem tudom viccelt e. Amugyis minem viccel ilyennel? Ez inkabb serto mint vicces

2. Hat jol beetetett :D

2022. júl. 19. 18:38
 5/21 anonim ***** válasza:
86%
:)) És mikor lesz a találkozó?
2022. júl. 19. 18:42
 6/21 anonim ***** válasza:
80%
2 vagyok: Szerintem én is visszamondanám a randit amúgy. Az a dolgok "rendje", hogy a kezdeti randizgatós időszak udvariasan, kedvesen telik, jó esetben ez megmarad később is. Vele ezt már most buktad.
2022. júl. 19. 18:47
 7/21 anonim ***** válasza:
64%

Elég ingoványos talajjá vált a fizetés kérdése. Vannak nők, akik kifejezetten sértésnek veszik, ha a férfi meg akarja hívni. Ezek a nők úgy érzik, hogy a férfi meg akarja őket vásárolni. És vannak férfiak, akik elvárják a szexet cserébe azért, hogy meghívták a nőt.

A te jelölted valószínűleg azt szeretné, ha mindenki fizetné a saját fogyasztását. Korrekt és teljesen járható út. Az is jó, hogy ezt előre tisztázta veled a fiú (bár elég sután fejezte ki magát).

2022. júl. 19. 18:47
 8/21 anonim ***** válasza:
96%

Abban az esetben, ha valakit elhívsz egy találkozóra akkor illendő állni az ő költségeit is. Például egy kávé, egy üdítő, egy egyszerű kaja erejéig.

Szerintem elég nagy suttyóság úgy elhívni valakit találkozni, hogy nem akarod meghívni, azt már meg sem említem, hogy milyen dolog amikor valaki előre közli.

Sokan szerintem azt hiszik, hogy ez olyan nagy dolog amiért a másik tartozna vagy bármit el lehetne várni cserébe.

2022. júl. 19. 18:48
 9/21 anonim ***** válasza:
29%
8: Mért, mikor aktuális megbeszélni, hogy ki hív meg kit vagy hogy ki-ki alapon fizessünk? Utólag már késő.
2022. júl. 19. 18:51
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem meg lehet preferenciája a férfinak és a nőnek is, arra van a randi, hogy ezek kiderüljenek. Ő arra vágyik, hogy a nő maga fizessen? Akkor meg kell nézni, hogy a nő hogyan viszonyul ehhez a randin, és ez alapján dönteni a továbbiakról, a randi pont erre van. Nekem nagyon nem lenne szimpi, hogy már az első randi előtt kiosztja, hogy kinek hogy kell viszonyulni.
2022. júl. 19. 18:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!