Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Penz legyen nalad", most ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Penz legyen nalad", most ő ezt komolyan mondta nekem első randi előtt?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy fiuval, beszeltunk telon es beszeltuk a talalkozot, es azt mondta " penz legyen nalad es add ide nekem" , es nevetett...nyilvan nem gondolta komolyan hogy adjak neki penzt, viszont szerintem ezzel probalt ra vezetni hogy legyen nalam penz mert nem fog meghivni annak ellenere hogy szerintem illo lenne es elso randirol van szo amire ő hivott meg.

Szerintetek is errol van szo?

Ki is abrandultam most egy kicsit hogy lehet ilyet mondani? :D

Nem is az a resz hogy "add nekem ide" mert ezt nem gondolta konolyan de az hogy penz legyen nalad..nem tudok eszhez terni

En 22 ő 23 eves

2022. júl. 19. 18:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%

Nem csodalom, hogy kiabrandultal.

Ennek nem lesz jo vege. Ha mar az elso randi (elott) ilyen, mire szamithatsz kesobb?

2022. júl. 19. 18:59
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Te nem lány vagy, hanem az a majom, aki folyton a "Há mé' füzessek én a randin?" kérdéseket kiíró nyomorék.
2022. júl. 19. 19:06
 13/21 anonim ***** válasza:
73%
Akár komolyan gondolta (tehát fukar), akár csak viccelni akart, mindkét esetben otrombán viselkedett. Bizonyára ilyen "viccekkel" próbál nőt szerezni. Te ne légy az áldozata.
2022. júl. 19. 19:51
 14/21 anonim ***** válasza:
89%

Ha vicc volt, annak nagyon béna.

Ha komolyan gondta, akkor meg főleg hátraarc.

Ez a pasi kuka....

2022. júl. 19. 20:20
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

...fordított nemekkel teljesen elfogadott, mondhatni megszokott dolog, még akkor is, ha a nő alapvetően nem pénzmániás. A balek férfi fizet, ezért van.

A boltos, az éttermes karvaly pedig 300%-os haszonkulccsal dolgozik, mert a hülye elsőrandis úgyis befizeti a tripla árat, lesz mivel vagizni szombaton a haveroknak a zsinagógában ( [link]

2022. júl. 19. 21:16
 16/21 anonim ***** válasza:
12%
a pénz legyen nálad szerintem annyit jelent, hogy nem ismeri a szokásaidat és ha szeretsz egy randi alatt 2 mislenyes éterembe menni, vagy 5 hamburgert bevágni 4 liter kolával akkor azt ne neki kelljen kitermelni.
2022. júl. 19. 23:34
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Fuu, ez nagyon ciki, en is lemondanam a helyedben:D
2022. júl. 20. 05:01
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem megyek :D
2022. júl. 20. 10:47
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszed ha nem mész el.
2022. júl. 20. 14:54
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszed, kérdező. Találsz különbet is.
2022. júl. 20. 15:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!