Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? 17/L Totál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? 17/L Totál összezavarodtam:S

Figyelt kérdés
Van barátom több mint egy éve.Regeteget veszekszünk de még ennek ellenér is szeretem igaz ilyen hullám völgyes szitu az egész.a baj ott van h erősen megtetszett egy másik pasi akivel egyszer egy csoporttal közös kiránduláson voltunk egy hetet és össze akart velem jönni de mire megkérdezte vna h mivan én összejöttem az akkori barátommal mostmár csak exem.ez volt kb 2-3 éve.és nekem az utóbbi időben ugye előjött megint h tetszik mint annó csak hülye vtam:S.és véletlen kiszedte belőlem és aztán ugy vt h szakitok a pasimmal kiheverem a kapcsit és összejövünk aztán azt mondta ink hagyjuk. és igy nem szakitottam a párommal.De aztán kiderült h a srác csak hülyitett akivel összeakartam jönni
2010. szept. 21. 20:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
megírtam:D
2010. szept. 21. 20:41
 12/13 A kérdező kommentje:
felvettelek.
2010. szept. 21. 20:49
 13/13 anonim ***** válasza:
nemjelzi...:S mondd el mivel kezdődik a cím, de csak egy részét és akkro megkeresem vagy valami számot .S
2010. szept. 21. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!