Hogy is van ez? Már totál összezavarodtam.
Figyelt kérdés
Nagyszülőktől kapott e gyerkőc Humana bébidesszertet 6 hós kortól.összetételben szerepel SAVANYÍTOTT TEJ.
nem értem,én úgy tudom nem ehet a baba tejet min.1 éves koráig.de akkor ebben miért van?ezt eheti?vagy kuka????
2010. febr. 3. 14:57
2/11 A kérdező kommentje:
az van ráírva hogy desszert.almás-sárgabarackos
2010. febr. 3. 15:02
3/11 anonim válasza:
Savanyitott tejet,mint például joghurt 10hónapos kortól ajánlott adni.Én tudom mire gondolsz,én azt 8hósan adtam a babámnak.
4/11 anonim válasza:
Tejet nem ehet elvileg. De tej termékeket igen de azt is csak később.( túró, vaj, joghurt)
5/11 A kérdező kommentje:
akkor ezt nem eheti meg :)én is így gondoltam.Köszönöm a segítséget!!
2010. febr. 3. 15:13
6/11 anonim válasza:
Nekem is van itthon Humana bébidesszert, de én még nem mertem adni belőle a babámnak, most 8 hónapos. Kiváncsian várom én is a válaszokat! :)
8/11 anonim válasza:
ki ne dobd. Nagyon sokáig eláll, megvárja amíg a babád 8-10 hós lesz :)
9/11 anonim válasza:
Hány hónapos a Babád?Ha az van ráírva hogy 6 hónapos kortól és a Babád elmúlt 6 hónapos szerintem adhatod neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!