Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? 17/L Totál összezavarodtam:S
és itt mi a probléma? megmaradt a barátod,
lehet, hogy hülyített, de végül is te mondtad először, hogy ne legyen semmi.........
Nem nem az mondtam ne legyen
Későn szólt h tetszem neki és mire szólt vna igy lett pasim:(
te csak akarsz egy pasit magadnak akivel együtt lehetsz hogy ne unatkozz unalmas perceidben...hogy mit csinálj? változtass magadon... ráadásul te ugyanazt csinálod mint az a csávó akivel majdnem összejöttél...hülyíted a pasid...szerintem döntsd el hogy mit akarsz...most vagy szereted vagy nem...vagy szakítani akarsz vele vagy nem...
15/L
Bocsi de a rosszul látod
Imádom a párom de már csak hullámvölgy mert ha veszekszünk majdnem mindig szakitás a vége az ő részéről
szóval nem hülyitem mert a fél életem odaadnám érte de ez nem az igazi már sztem. én vagyok az aki próbálná menteni ezt a kapcsolatot de nem sikerül.nem járunk sehova sem. még sétálni is csoda ha megyünk de te ezt már bocsi 15 évesen biztos jobban éled.:)köszi
15 évesen én még nem élek semmit...:D nem vagyok olyan mint a tinik nagy része, de hát akkor félre értelmeztem sorry :D
akkor szerintem a következő sétálnál, ha még kifogjátok a jóidőt beszéld meg vele a dolgot hogy neked ez probléma hogy veszekedtek..:D és bocsi mégegyszer, most így elolvastam és látom hogy mi a szitu...csak csöppet hulla vagyok..:S 15/L
Semmi baj csak totál kivok bukva emiatt:( de már mondtam neki azt mondta megváltozik és semmi
Mondtam menjünk mozizni majd oké megbesz azóta is beszéljük
Bocsi h lekiabáltalak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!