Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Totál összezavarodtam, mit tegyek?
A helyzet az, hogy a barátommal fél évig voltam együtt, aztán elhagyott, arra hivatkozva hogy újítani akar, bulizni és bulizni és bulizni stb...és én nem vagyok olyan pörgős fajta. Nagynehezen beletörődtem, valamennyire sikerült elfelejtem, és beláttam hogy tnyleg nem illünk egymáshoz.
Ez két hónapja volt. Ma pedig msnen rámírt, beszélgettünk egy csomót, és a lényeg konkrétan az volt hogy újrakezdhetnénk. De mégsem, a szíve azt diktálja hogy még mindig engem szeret, de az esze meg azt, hogy nem... és valahogy én is így érzek:s vicces a helyzet, de egyikünk se tudja eldönteni, hogy érdemeslenne e folytatni.
Szerintetek mitévő legyek? Veletek történt már hasonló? kérlek írjátok le, esetleg valami jó tanácsot. előre is köszi..:/
Szerintem csak nem jött neki össze semmi egy ideje, most kanos, hát gondolta próba-szerencse alapon megpróbálja az excsajt is hanyatt dönteni. Jaa, meg a hiúságának is jót tenne, hogy ennyire "superman" ha az egyszer már kirúgott csajt újra meg tudja szédíteni, haverok eløtt ezzel rögtön milyen raj lenne már...
Ne legyél hülye, szerinted ha kirúgott, csak hogy bulizgathasson, akkor mennyire volt szerelmes? Csak szexre kellesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!