Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik férfi a vonzóbb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik férfi a vonzóbb a kettő közül?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy megjelenésre mindkettő egyforma, csak az előtörténet más. Mindketten 29 évesek.

1. Sokat bulizott fiatalkorában, jó kapcsolatteremtési készségei vannak, könnyen szóba elegyedik emberekkel, magabiztosnak érzi magát, tapasztalt mert sokat látott a világból már, mindenféle utazásokra elment. Mindig a mának élt és sok szép emlékkel gazdagodott már. Ugyan nem tanulta ki magát egy komolyabb képzésen, de mindig van valamilyen átlagos munkahelye, ahol átlagbér körül keres, talpraesett, megtalálja az adott helyzetben a számára megfelelőt.

2. Alig járt ki, otthon ülős típus volt, olvasott, tanult már középiskolában is, utána egyetemen egy komoly képzést végzett ami mellett megint nem volt sok ideje szórakozni. Aztán elkezdte a munkát egy komolyabb, diplomát igénylő szakmában, ott is odatette magát, hogy a jövőjét építse. Addig keresete nem volt ezért nemcsak ideje, pénze sem lett volna nyaralgatni külföldön. Pár év munka után most már nagyon jól keres. De a múltjára visszanézve, minimális tapasztalata van csak nőkkel, keveset látott a világból, és most jutott el oda, hogy ideje van rá, pénze is már bőven, de új még neki ez a kijárogatós életmód.

2022. júl. 13. 19:00
A kérdező szavazást indított:
Az első
A második
25 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
1
2022. júl. 13. 19:22
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Az első dugja meg azokat a nőket, akiket majd a második vesz feleségül, amikor azok 35 után már szeretnének gyereket meg ilyesmit.
2022. júl. 13. 19:50
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
Sms és a teletext randik ideje lejárt szerintem, de mindegy
2022. júl. 13. 20:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
2
2022. júl. 13. 21:37
 5/8 anonim ***** válasza:
51%
A második szerintem túl komolyan vette az életet, mert nyugdíja már úgy sem lesz , de legalább szórakozhatott volna fiatalon, illetve a tapasztalatlanabb férfiak esélyesek a megcsalásra mivel attól az 1 nőtől akit megkapna hirtelen beindulna az a vadász ösztön benne ami az egót irányítja , így előbb vagy utóbb megcsalná a nőt akár évek múlva akár pár hónap után.
2022. júl. 13. 22:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Számomra a 2., mert én is hasonló vagyok és jó lenne akkor már együtt élményeket szerezni, nem pedig állandóan azt hallgatni, hogy itt is voltam, ott is voltam és már nincs új inger, amit nyújtani lehet neki.
2022. júl. 13. 22:40
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
6.Jah neked az kellene aki fizeti a nyaralás nagy részét..
2022. júl. 13. 23:26
 8/8 anonim ***** válasza:
A párom az első típusba tartozik. Alapvetően jobban preferálom a nem karót nyelt figurákat.
2022. júl. 14. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!