Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, melyik hozzáállás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, melyik hozzáállás a vonzóbb? Ha egy férfi már korán tudja, mit akar (téged), vagy ha megfontolt és úgy van vele, hogy majd meglátjuk?

Figyelt kérdés

Ismerkedési fázisban vagy valakivel, még nagyon korai fázis. Melyik esetben tartod jobbnak a férfit?

Ha már szinte első látásra tudja, hogy akar téged vagy legalábbis nagyon hamar, kevés beszélgetés után, és ennek fényében meggyőződve lép mindig hozzád?

Vagy ha ennél visszafogottabb? Érdekled őt, tetszel neki, de nem adja könnyen magát, még nem ismeritek egymást és ezért még nincs meggyőződve arról, hogy te vagy a megfelelő számára, de szívesen beszélgetne, ismerkedne veled, hogy megtudja, milyen vagy és aztán majd eldönti.

Melyik hozzáállás a jobb?

2021. nov. 17. 15:37
A kérdező szavazást indított:
Már az elejétől tudja, hogy mit akar: engem
Igaza van, hogy még nem lehet lenyűgözve, hiszen még nem ismer eléggé
39 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
94%
Mindenképpen az egyes. Férfias, határozott. Nem nekem kell kitalálni hogy mi a franc van :D
2021. nov. 17. 15:40
 2/23 anonim ***** válasza:
93%

Nekem az 1.hozzáállás tetszi.Persze úgy értem ezt, hogy legyen egyértelmű a szándéka az ismerkedésre, mutassa ki, hogy tetszem neki.Nyilvàn ha nem egyezünk, akkor majd szépen elköszönünk egymástól.De addig igenis egyértelműen akarjon velem ismerkedni.

Nem szeretem a játszmázást, nekem az sem vonzó, ha úgy csinál mintha nem is érdekelném, de közben meg olyan lagymatag módon néha bepróbálkozik.Nálam ez instant kuka.

2021. nov. 17. 15:41
 3/23 A kérdező kommentje:
A félreértés elkerülése végett: A második is egyértelművé teszi, hogy érdekled őt, tetszel neki és meg akar ismerni jobban, és lép is ennek érdekében, de még nem döntötte el, hogy valóban kellesz neki.
2021. nov. 17. 15:47
 4/23 anonim ***** válasza:
93%
Mi az, hogy ne adja magát könnyen? Kiábrándító. Ha a nőt bizonytalanságba tartod, elveszítí a bizalmát irantad már az első idöszakban, ha ez megtörténik onnan nincsen visszaút.
2021. nov. 17. 15:56
 5/23 anonim ***** válasza:
91%
Ne add magad könnyen, ne is...igazán férfias viselkedés.
2021. nov. 17. 15:57
 6/23 anonim ***** válasza:
87%
4 Teljesen igazad van.
2021. nov. 17. 15:59
 7/23 anonim ***** válasza:

Demiszexuálisként nekem fura, hogy valaki az #1-es válaszlehetőségbe tartozik :D

(Mármint csak nekem fura koncepció, nem azt mondom hogy rossz vagy hülyeség)

2021. nov. 17. 16:05
 8/23 anonim ***** válasza:
76%

Voltam nemrégiben a 2. típusba tartozó pasival. Lelombozó volt folyamatosan úgy ismerkedni, hogy tetszem neki, de még csak ismerkedünk és majd, majd, majd...

Szóval nem, köszi.

Felnőtt emberek vagyunk, mindenki tisztában van azzal, hogy semmire nincs garancia, de szerintem egy új kapcsolatot csak lelkesedéssel és optimista hozzáállással érdemes indítani.

2021. nov. 17. 16:12
 9/23 A kérdező kommentje:
Meglepődtem, hogy ennyire egyöntetű a szavazás. Nem unalmas, hogy semmi kihívás nincs a férfi elnyerésében, és valószínűleg más nőknek is ennyire könnyű az ő szándékát megszerezni?
2021. nov. 17. 16:34
 10/23 anonim ***** válasza:
93%
Én is meglepődtem most, nekem a randizós korszak pont azt jelenti, hogy tetszünk egymásnak, oké, akkor most ismerjük meg egymást és döntsük el, hogy passzolunk vagy nem. Igaz, én összesen 3 férfival randiztam, és hamar megállapodtam. Lehet, hogy 10 év alatt ennyit változott a világ?
2021. nov. 17. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!