Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, melyik hozzáállás a vonzóbb? Ha egy férfi már korán tudja, mit akar (téged), vagy ha megfontolt és úgy van vele, hogy majd meglátjuk?
Ismerkedési fázisban vagy valakivel, még nagyon korai fázis. Melyik esetben tartod jobbnak a férfit?
Ha már szinte első látásra tudja, hogy akar téged vagy legalábbis nagyon hamar, kevés beszélgetés után, és ennek fényében meggyőződve lép mindig hozzád?
Vagy ha ennél visszafogottabb? Érdekled őt, tetszel neki, de nem adja könnyen magát, még nem ismeritek egymást és ezért még nincs meggyőződve arról, hogy te vagy a megfelelő számára, de szívesen beszélgetne, ismerkedne veled, hogy megtudja, milyen vagy és aztán majd eldönti.
Melyik hozzáállás a jobb?
Nekem az 1.hozzáállás tetszi.Persze úgy értem ezt, hogy legyen egyértelmű a szándéka az ismerkedésre, mutassa ki, hogy tetszem neki.Nyilvàn ha nem egyezünk, akkor majd szépen elköszönünk egymástól.De addig igenis egyértelműen akarjon velem ismerkedni.
Nem szeretem a játszmázást, nekem az sem vonzó, ha úgy csinál mintha nem is érdekelném, de közben meg olyan lagymatag módon néha bepróbálkozik.Nálam ez instant kuka.
Demiszexuálisként nekem fura, hogy valaki az #1-es válaszlehetőségbe tartozik :D
(Mármint csak nekem fura koncepció, nem azt mondom hogy rossz vagy hülyeség)
Voltam nemrégiben a 2. típusba tartozó pasival. Lelombozó volt folyamatosan úgy ismerkedni, hogy tetszem neki, de még csak ismerkedünk és majd, majd, majd...
Szóval nem, köszi.
Felnőtt emberek vagyunk, mindenki tisztában van azzal, hogy semmire nincs garancia, de szerintem egy új kapcsolatot csak lelkesedéssel és optimista hozzáállással érdemes indítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!