Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, melyik hozzáállás a vonzóbb? Ha egy férfi már korán tudja, mit akar (téged), vagy ha megfontolt és úgy van vele, hogy majd meglátjuk?
Figyelt kérdés
Ismerkedési fázisban vagy valakivel, még nagyon korai fázis. Melyik esetben tartod jobbnak a férfit?
Ha már szinte első látásra tudja, hogy akar téged vagy legalábbis nagyon hamar, kevés beszélgetés után, és ennek fényében meggyőződve lép mindig hozzád?
Vagy ha ennél visszafogottabb? Érdekled őt, tetszel neki, de nem adja könnyen magát, még nem ismeritek egymást és ezért még nincs meggyőződve arról, hogy te vagy a megfelelő számára, de szívesen beszélgetne, ismerkedne veled, hogy megtudja, milyen vagy és aztán majd eldönti.
Melyik hozzáállás a jobb?
2021. nov. 17. 15:37
21/23 anonim válasza:
20 Egy randi után azt kell tudnod, hogy van-e szándékod tovább ismerkedni.
22/23 anonim válasza:
Ha az első randi után vagyunk közvetlenül, vagy még nem volt randi, akkor oké, hogy nem biztos benne, honnan tudná. Bár az első után már körvonalazódik szerintem és, ha a 3. után is bizonytalan akkor megtette a fene. Én legalábbis kb így működök és a környezetemben is ezt látom.
23/23 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele, hogy az első randi után (nem feltétlenül a randin!) eldől, hogy akarok-e folytatást. Utána még 1-2 randi az "ismerkedés", de ha csak nyögvenyelősen, mérlegelősen megy, hogy jaj, biztos, hogy akarom-e a másikat, akkor megette a fene. Igenis kell az a fránya rózsaszín köd, kell egy kis idealizálás, így működünk JÓL. Lehet, hogy utána koppanás lesz belőle, benne van a pakliban... de ezt a kockázatot érdemes vállalni, mert kockázat nélkül siker sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!