Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, melyik hozzáállás a vonzóbb? Ha egy férfi már korán tudja, mit akar (téged), vagy ha megfontolt és úgy van vele, hogy majd meglátjuk?
Ismerkedési fázisban vagy valakivel, még nagyon korai fázis. Melyik esetben tartod jobbnak a férfit?
Ha már szinte első látásra tudja, hogy akar téged vagy legalábbis nagyon hamar, kevés beszélgetés után, és ennek fényében meggyőződve lép mindig hozzád?
Vagy ha ennél visszafogottabb? Érdekled őt, tetszel neki, de nem adja könnyen magát, még nem ismeritek egymást és ezért még nincs meggyőződve arról, hogy te vagy a megfelelő számára, de szívesen beszélgetne, ismerkedne veled, hogy megtudja, milyen vagy és aztán majd eldönti.
Melyik hozzáállás a jobb?
#9 nem értelek eskü.
Pont hogy a 2. verziónál merülne fel bennünk hogy ez a pasi nem is minket akar, hanem lehet hogy mások is a képben vannak, és egyikünkért sincs oda, de mivel kéne valaki, majd kitalálja mi lesz.
Az 1-es meg tudja mit akar, vagyis kit. Minket.
Nekem a fanyalgó, nyavalygó, hezitáló 2-es mindenképpen kuka lenne.
9 Egyáltalán nem unalmas egy számomra vonzó férfi őszinte érdeklődése.Ha izgalmakra vágyom, elmegyek a vidámparkba.Nekem nem izgalmas, inkább undorító ez a 'fuckboy' mentalitás.(Bocs a kifejezés miatt, tudom béna, de hirtelen nem tudok jobbat.)
Az értelmesebb lányok/nők ezt kinövik 16 éves korra legkésőbb.
Attól, hogy én tetszem valakinek, az nem azt jelenti, hogy akárki tetszik neki.Pont ez az, hogy olyan sem kell.
Én nem fogok soha küzdeni egy férfi kegyeiért.Az fordítva egészséges.Valamire való férfiak is így vélekednek erről.
Nekem is lelombozo ha en reokedek vmi rozsaszin kodben erre a masik hozzám vágja hogy lassitsunk meg apránként meg hasonlókat.
Teljesen ugy jon le hogy nem kellek es koslathatok a kegyeiert esetleg hosszu honapokon eveken is át, mert folyamat bizonytalan van az erzeseiben vagy abban hogy bizhat e vagy az osszekoltozesben stb.
A hulye rozsaszin köd miatt meg ki se birom vagni az ilyet. Pont ebben vagyok benne. Reménykedek. Mikozben gyűlölöm a kétségeket meg várakozást.
Nem döntötte el hogy kellek-e neki? Tudod, milyen megalázó ezt nőként átélni? Majd még gondolkodik hogy elérem-e a színvonalát vagy inkább mást válasszon, nem? Én meg teperjek, hogy megfeleljek a nagyságos úrnak? :D enyhén szólva nevetséges.
Nálam ez egyáltalan nem játszik. Egy férfi tudja, mit akar, ne kéresse már magát mint valami szűzlány.
16 en az ilyeneknel azt imádom hogy amikor meg leesik az álluk es megtudják kivel vannak már rohogve hagyom ott.
Aztan megy a kaparás meg az önvád hogy elcseszte velem. Mert utolag jött a bumm hogy bakker ki is a nője!
Most is foldon kuszva kapar az egyik aki korabban csak hezitált meg soknak hitte magát.
Egyetértek az előttem írókkal. Vagy akarja, vagy nem. Ez a "majd eldől és akkor szól" dolog nagyon hamar döntenéel a kérdést bennem. Ez nem egy állás interjú, hogy majd visszajeleznek, hogy megfelelőek-e, vagy sem.
Ha valakivel a többedik randin vagyunk túl az azt jelenti, hogy tudom, hogy őt akarom. Aztán persze ez változhat, de úgy eleve nem ismerkedek tovább, ha azt érzem ő olyan "szódával elmegy" kategória, mert nem fogott meg igazán, de olyan nagy higája sincs. Márpedig a 2es srác, konkrétan ezt teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!