Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik férfi vonzóbb a leírás alapján?
Tegyük fel, hogy külsőre ugyanolyan jó mindkettő.
1. Nyitott, kommunikatív, mindenkivel könnyen beszélgetésbe elegyedik és ezt meg is szokta tenni, sokakkal tartja a kapcsolatot, sok barátja van, nők felé is könnyedén kezdeményez. Szeret a figyelem középpontjában lenni. Extrovertált.
2. Különc, antiszociális, nem azért nem nyit mások felé mert félénk lenne, ugyanolyan magabiztos mint az első de nincs igénye arra, hogy sokakkal tartsa a kapcsolatot, jobban megválogatja, kivel áll szóba és nem elegyedik bele semmitmondó beszélgetésekbe. Ha beszél, akkor mond is valamit. Nehezen elérhető, alig kezdeményez nők felé, csak nagyon ritkán, ha igazán nyomós oka van rá. Akit viszont kiválaszt magának, annak megnyílik.
Nemtom, nekem két "fiúm" volt, egyik ilyen, másik olyan, mindkettőt azért szerettem, ami jó volt benne. A nyitott magabiztos, segítőkész, barátságos volt mindenkivel, jó volt vele felfedezni bármit, új (hűséges, normális) barátokat kapni, akik keresték a társaságát és szórakoztatott is. Ő szépnek látta a világot, egy ajándéknak, amire kíváncsi. A zárkózottabb meg egy komorabb helynek, míg ő gondoskodó, szenvedélyes és titokzatos volt, amolyan ő maga felfedezhető, aki megvigasztal, meghallgat és így támogat. A nyitottal olyan egyszerűen őszintén lehetett együtt fejlődni, vitatkozni akár, a zárkózottal talán nehezebb volt kommunikálni és több volt a játszma is, és többször kellett "megmenteni" önmagától, de jóval figyelmesebb volt felém apróságokban, amik sokat jelentenek. Vele inkább éreztem magam biztonságban, hogy megvédene valami kalitkában, míg a nyitott mellett elhittem, hogy én is elég erős vagyok vele repülni. Egyébként én amolyan túl nyitott és túl empatikus vagyok, jó sok megfelelési kényszerrel - így mindkettőtől tanultam magamról is és volt bennük olyasmi, ami most is hiányzik.
De ha azért kérdezted, mit adj elő: önmagadat. Na jó, reklámnak előbb a kicsit jobbik verzióját. De hosszú távon senki nem tud fenntartani egy olyan képet, ami nem önmaga és mindenki arra vágyik, hogy őt szeressék. Ne bárkit akarj megkapni egy álcával, hanem azt, aki illik pont hozzád.
Ha belekalkulálom, hogy online névtelenül jelenlévők valószínűleg a különcöket valamelyest jobban preferálják, nagyjából egyenlő az állás összességében, tehát mindkét típus esete sokaknak, nem emiatt nem fog találni barátnőt.
Következtetés: jól kell kinézni. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!