Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik férfi a vonzóbb? A hidegvérű, erős idegzetű, vagy a heves vérmérsékletű?
Az előbbi kiegyensúlyozott, semmi nincs rá komolyabb hatással. Jöhet bármilyen konfliktus, veszélyhelyzet, stabilan fog állni a lábán, nyugodt marad.
De a szeretetet sem viszonozza úgy, hogy éreztetné, mert alig mutat ki érzelmeket.
Az utóbbi ennek a teljes ellentéte. Ha vita van, agresszívebben fellép, odacsap az asztalra ha kell. Ha veszélyhelyzet van, jobban megijed. De a jó dolgoknak is jobban örül és a nő felé is több érzelmet mutat. Minden hatással van rá, akár negatív, akár pozitív.
Persze nemcsak ez a két véglet van, hanem a kettő között lehet bármi. De ha választhatnátok, inkább melyik oldal fele álljon a mérleg nyelve?
A döglött hal nem vonzó. Az élettelen, érzelemmentes droid.
Azt viszont nem értem hogy miért automatikusan kell hogy dühöngő őrült legyen az akinek vannak érzelmei. De gondolom ez valami afféle incel dolog, mint hogy a szép férfiak mind szemétládák, a csúnyák meg a kedvesrendesek.
Nem szavaztam.
Akkor sem lehet választani a két végleted között, mindkettő szociapata barom. Egyik felé se menjen el a pasi. Mit nem lehet ezen érteni?
Továbbra se szavazok, nincs mire.
Én a másodikat jobban kedvelem.
Én nem vagyok annyira túlzóan az érzelmek embere, de akik szenvedélyesek azok belőlem is kihozzák amit szeretek.
Egyedül a "megijed" nem nagyon értem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!