Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én tapasztalom ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én tapasztalom ezt a libikókát ismerkedésnél vagy kapcsolat elején?

Figyelt kérdés

Ha nem érdeklődök felőle akkor érdekes vagyok neki. Ha keresem a társaságát akkor úgy érzem ignorál és könnyen kaphatónak érzem magam.

Hogy lehet fenntartani ezt az egyensúlyt?

Meg egyáltalán miért ilyen bonyolult? Én már megőrülök ettől, hogy nem tudok őszintén mindenemet beleadva szeretni, mert amint megérzik hogy nyert ügyük van, már nem vagyok érdekes. Nőként kérdezem. Már nem tudom hányadik ismerkedés, "majdnem kapcsolat", ahol nem tudok őszinte lenni, kimutatni az érzéseimet, játszanom kell a büszke nőt mert csak akkor érzem hogy kölcsönös az érdeklődés. Már t*köm ki van már bocsánat. De már annyira hogy a hajamat tépem.

Más is tapasztalja ezt vagy csak én vagyok ilyen szerencsés hogy csak ilyen férfiakat fogok ki?

Az elején elhitetik velem hogy csak én kellek, a legnagyobb szerelmesek, megszereznek, én is szerelmes leszek, aztán nem érnek rám, nem válaszolnak az üzeneteimre, nem tudnak velem találkozni...

És 30-as férfiakról van szó, akiktől az ember nem várna játszadozást.

2022. júl. 10. 10:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
19%

A baj ott van, hogy a nők zöme valamiért elvárja, hogy kb életük végéig bomoljon értük gőzerővel az adott férfi.

Nem, ez qrva fárasztó, és elég önzőnek kell lenni ahhoz, hogy valaki csak egoboostnak használjon valakit, mert neki ilyen igényei, önértékelése van.

Amúgy meg, miért egy férfinak kellene tepernie ilyen szinten a nő után?

Meglehet ez a vonzalom, de ahhoz olyan személyiséggel, kisugárzással kéne rendelkezni.

2022. júl. 10. 10:46
 2/11 A kérdező kommentje:

Nem bókokra gondoltam. Konkrétan vissza sem írnak rendszeresen, megígérik hogy felhívnak aztán "elfelejtenek", hetekig elvannak hogy nem találkozunk... De ha elkezdek rideg és távolságtartó lenni akkor már rögtön ráérnek, akkor már rögtön akarnak beszélgetni. Elegem van hogy ilyen játékokkal lehet csak elnyerni a kölcsönös érdeklődést.

De ha minden este leirom hogy jó éjt, szeretlek, stb stb tehát kimutatom az őszinte érzéseimet, akkor szerintem már nem vagyok nekik kihívás... És ez egy idő után már nagyon kiabrandito.

2022. júl. 10. 10:52
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A férfiaknak ez jobban imponál, de nekem is vonzóbb egy olyan férfi, aki nincs a seggembe non-stop. Én pont az a büszke nő vagyok, amit te megjátszol, de nekem nem esik ez a szerep nehezemre, mert alapból ilyen vagyok. Szerintem ne játszd meg magad, legyél önmagad, valakinek biztosan felkelted az érdeklődését úgy amilyen saját magad vagy :)
2022. júl. 10. 10:52
 4/11 anonim ***** válasza:
45%
És ha eredetileg sem vagy érdekes? Csak nem bántanak meg? Majd annyira az agyukra mész hogy inkább ignorálnak...
2022. júl. 10. 10:53
 5/11 A kérdező kommentje:

Ez is benne van a pakliban és kattogok is rajta minden alkalommal hidd el.

2022. júl. 10. 10:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Annyit vizsgálj meg magadban, hogy nem vagy-e az a típus, aki nonstop a másik nyakán lenne, nem hagy neki egy lélegzetvételnyi énidőt, stb., mert akkor érdemes lenne magadat rendbe tenni előbb. Ha nem vagy ez a fajta, akkor ne játszd meg magad - hulljon ki az, akinek ki kell és nem úgy tart érdekesnek, amilyen vagy.

Én is az a típus vagyok, aki kimutatja az érzéseit, szereti keresni a másikat, igényem van több kapcsolattartásra (de nyilván nem zaklatom nonstop a másikat, van egyéb elfoglaltságom is, stb.), és eddig az összes férfi, akivel kialakult valami, pont így szeretett, ahogy vagyok, és pont így tartott érdekesnek.

De őszintén, én nem távolságtartó meg rideg leszek, akik nem írnak vissza rendesen, meg elfelejtenek hívni, hanem befejezem a fenébe az ismerkedést, és ezt is pontosan érezte mindenki. Értek én a jelekből: ha valakinek nem vagyok szimpatikus úgy, ahogy vagyok, nem fogok játszmázni és ezzel hülyét csinálni magamból. Meg persze magamat sem vagyok hajlandó kínozni egy szereppel, ami nem én vagyok.

2022. júl. 10. 11:06
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen valid, amit a kérdező ír, sajnos tényleg létező jelenség. Mindkét nemnél.

Magamon is észrevettem. Egyszerűen ilyenek vagyunk, sajnos hülyén vagyunk bekötve. Mindig az kell,ami nincs, a szomszéd füve zöldebb. Tudatosság kell ahhoz, hogy az ember ne ezek szerint az ösztönök szerint cselekedjen, érezzen, hanem értékelje azt is, ami az ölébe pottyan. Sajnos sokan értékelik jobban a milliókra árazott kavicsot az ingyen gyémánttal szemben. Azt elejtik, eldobják, ami pedig elérhetetlen, azért rajonganak.

Néha érdemes eljátszani gondolatban, ha ugyanazt a személyt vonzó körülmények közé helyezed képzeletben, jobb lesz-e, vagy épp fordítva.

2022. júl. 10. 11:23
 8/11 A kérdező kommentje:
#7 Én szeretni akarok nem vadászgatni 😞 mennyivel jobb lenne ha mindenki így lenne vele...
2022. júl. 10. 11:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem #6 tökéletesen összefoglalta. Előbb önvizsgálat, hogy hagyod-e létezni a másikat. Ha nem itt van a gond, akkor lehet suttyókat fogsz ki VAGY olyat akit nem érdekelsz igazán. Hidd el, értelmes férfi nem játszmázgat.

31/F

2022. júl. 10. 12:07
 10/11 anonim ***** válasza:
74%
Parasztokat fogsz ki,a rendes pasi ritka,és idősebb körút keress ezek csak jâtszadoznak, nem akarnak komoly kapcsolatot.
2022. júl. 10. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!