Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, hogy oda raktam a névjegyem a törülközőjére?
Figyelt kérdés
Van egy srác. Ma is állandóan nézett, de nem köszön és nem is jön oda beszélgetni, így mielőtt eljöttem, fogtam és kivettem egy névjegykártyát a telefontokból és letettem a törölközőjére. Sosem csináltam még ilyet, de úgy gondoltam, hogy most ez is megteszi. Mennyi ideig érdemes várni bármi reakcióra? Gondolom sejti, hogy nem Marcika rakta oda, mert ott edzettem fél méterre Tőle és folyamatosan nézett. Szóval úgy gondoltam, hogy vesztenivalóm nulla.2022. júl. 6. 18:21
1/18 anonim válasza:
Két napot legfeljebb. Ha az alatt nem hív el, akkor ha érdekled is, annyira gyáva, hogy nem érdemes vele kapcsolatot kezdened.
2/18 anonim válasza:
Miert nem a kezébe adtad?
En biutos szórakozva hívnám fel hogy hallo nemibeteg gondozo? Vagy ilyesmi.
3/18 anonim válasza:
Feltételezem a neved is szerepel rajta, ha már névjegykártyáról beszélünk, így nyilvánvaló lesz neki, hogy nem Marcika rakta oda.
5/18 A kérdező kommentje:
Azért nem mertem a kezébe adni, mert úgy néz rám, mintha megakarna ölni a tekintetével és nagyon zavarba ejtő. Hiányolom a mosolyt és kicsit ez félelmetes. Múltkor is mosolyogtam rá, de csípőretett kézzel 195 cm-vel úgy nézett le rám, mintha... És igazából mittudomén mi van a fejében... Ez egy hirtelen ötlet volt tőlem, mert egy ideig úgyse megyek most oda és gondoltam, ám legyen. Vagy kiderül vagy nem.
2022. júl. 6. 18:31
6/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon ciki névjegyet adni, ráadásul így.
8/18 anonim válasza:
Igen ciki, főleg ha nem is tetszel neki.Ha tetszenél nem úgy nézne rád mint aki megakarna ölni.
9/18 anonim válasza:
Szerintem nem az. Kizárásos alapon nem azért néz, mert csúnya vagy. Én legalábbis csak a szép nőket szoktam nézni. Szerintem jól tetted. És legalább nem agyalsz többet rajta. Mindent megtettél. Nála pattog a labda.
10/18 anonim válasza:
Nem lehet, hogy azért néz úgy, mert alapban szemüveges, csak leveszi edzéshez?
Egyébként nem ciki. Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!