Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, hogy oda raktam a névjegyem a törülközőjére?
Figyelt kérdés
Van egy srác. Ma is állandóan nézett, de nem köszön és nem is jön oda beszélgetni, így mielőtt eljöttem, fogtam és kivettem egy névjegykártyát a telefontokból és letettem a törölközőjére. Sosem csináltam még ilyet, de úgy gondoltam, hogy most ez is megteszi. Mennyi ideig érdemes várni bármi reakcióra? Gondolom sejti, hogy nem Marcika rakta oda, mert ott edzettem fél méterre Tőle és folyamatosan nézett. Szóval úgy gondoltam, hogy vesztenivalóm nulla.2022. júl. 6. 18:21
11/18 anonim válasza:
Mi volt a kártyán, mint "Kis Gabi - Nemi beteg gondozó"?
Akkor hiába vársz a hívásra:DDD
Lehet leadja egy barátjának a kártyát;)
12/18 anonim válasza:
Nem ciki, ha nem teljesen hülye, akkor leesik neki.
22/N
Lépett már egyébként?
13/18 A kérdező kommentje:
12.Igen, írt. De írta, hogy nagyon gondolkodott rajta, mert nemrég összejött valakivel, aki rendes vele. Én rég tetszettem neki, csak bennem bizonytalan volt, hogy ez kölcsönös-e és elérhetetlennek tűntem a szemében és most, hogy odaadtam a számom, nem tudott kiverni a fejéből, hogy ne írjon. Hát nem tudom. Most így nem szívesen rondítanék bele egy másik kapcsolatba, de az az igazság, hogy magamat kéne előtérbe helyezni. Sok pasiról lemondtam már emiatt, Róla nem akarok, mert nagyon tetszik régóta. Szerintetek mit csináljak most?
2022. júl. 7. 18:41
14/18 anonim válasza:
Ha igazán tetszel neki, akkor lépni fog feléd ugyis és szakít a másik lánnyal.
15/18 anonim válasza:
jó eséllyel téged megpróbál megdugni, miközben megtartja az előzőt is
16/18 anonim válasza:
13
Helyes, ha már nem tud kiverni a fejből, majd te segítesz neki, hogy más részéből tegye ezt meg:DDD
Milyen önfeláldozó vagy pláne a másik csajjal szemben:DDD
Meg is érdemlitek egymást;)
17/18 anonim válasza:
Szóval téged nézegetett, miközben most jött össze mással?
Megköszönném neki, hogy ezt megírta, sajnálkoznék egy sort, hogy nem léptünk előbb és sok sikert kívánnék a folytatáshoz.
Ha együtt kell lennetek, akkor úgyis összehoz még a sors, ha meg nem ez volt megírva, akkor keress olyan pasit, aki nem fog megcsalni két hónap múlva.
18/18 anonim válasza:
Ilyenkor buknak a legnagyobb pöcsök, amikor "torlódás" van :D Azért kíváncsi lennék mit hoz ki ebből a kérdező.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!